Daleko od žene

Branislav Lečić sa koleginicom u Oslu: Podgrejao glasine o razvodu (FOTO)

Lečić je nedavno u jednoj emisiji govorio da bi brakovi trebalo da se završavaju srećnim razvodom i da je najvažnije da deca ne pate
Šuška se 01.03.2016. - 10:03h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sve češće spekulacije da se Branislav Lečić (60) razvodi od voditeljke Nine Radulović Lečić (29), s kojom ima sina Lava, podgrejao je sam glumac, objavivši fotografiju sa koleginicom Marijom Vicković.

 

Leka i Marija su uživali u glavnom gradu Norveške, Oslu. Bivši ministar kulture potrudio se da snimi selfi s čuvenom Margaritom Gotje iz predstave "Dama s kamelijama".

 

"Oslo i dan treći. Leka i drugar", napisala je glumica pored slike.

 

Goca Tržan na krv i nož sa mužem: Zaratili zbog Nataše Bekvalac!

 

A photo posted by @marijavicko on Feb 13, 2016 at 5:30am PST

 

 

 

Tim povodom pozvali smo Branislava, ali on nije odgovarao na naše pozive, dok je njegova supruga Nina iz Beograda rekla da ne želi da govori o tome, piše Kurir.

 

Lečić je nedavno u jednoj emisiji govorio da bi brakovi trebalo da se završavaju srećnim razvodom i da je najvažnije da deca ne pate.

 

"Neophodno je da brak i veza budu na drugi način tretirani. Moj recept za to je da ništa ne očekujem. Zavidim staroj formi braka i ljudima koji su opstali jer su saznali magijsku formulu. Moderan brak je prepun izazova. Nemam nikakav strah od prekidanja braka zato što smatram da smo ostvarili ljudski deo dimenzije, a to je da ćemo se uvek brinuti o detetu", rekao je Leka.

 

Pod kojim znakom je vaš brak: Kome preti razvod, čija ljubav je za ceo život!

 

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...