Poludela

Goca Tržan na krv i nož sa mužem: Zaratili zbog Nataše Bekvalac!

Kako nije primetio da je pevačica budna, Goca je odlučila da Raši to ne stavi do znanja, već je pomno pratila šta se dešava
Šuška se
12:36h
Goca Tržan na krv i nož sa mužem: Zaratili zbog Nataše Bekvalac!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pevačica Goca Tržan posvađala se na krv i nož sa suprugom Rašom Novakovićem zbog koleginice Nataše Bekvalac!

Iako su pre manje od pola godine rekli sudbonosno Da, pevačica je uhvatila bubnjara kako krijući trkeljiše po Instagram profilu lepe Nate, što je kod nje probudilo sumnju da među njima postoji nešto više.

"Goca se probudila usred noći i videla da je Raša, koji je ležao pored nje, budan i da se dopisuje sa nekim putem mobilog telefona. Kako nije primetio da je budna, pevačica je odlučila da mu to ne stavi do znanja, već je pomno pratila šta se dešava na ekranu. Kada je shvatila da lista fotografije Nataše Bekvalac na Instagramu, svaku pomno zagleda, zumira određene delove njenog tela i pažljivo čita sve njene postove, potpuno je pobesnela. Bacila je telefon na pod, dok se on pravdao da je u pitanju samo benigno surfovanje. Dok je Goca divljala, on je pokušao da je smiri kako ne bi probudila ćerku Lenu. Kada je video da je vrag odneo šalu, povukao se i ostatak noći proveo na ugaonoj garnituri u dnevnoj sobi", priča izvor blizak pevačici.

Neviđen skandal: Bila je Mis Univerzuma punih dva minuta, a onda je usledio šok! (FOTO, VIDEO)

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Iako nije bila raspoložena da detaljiše o žučnoj svađi koja se dogodila između nje i supruga, Goca nije krila da je razlog bila upravo Nataša Bekvalac:

"Moj suprug je takav da obožava da gleda fotografije mojih koleginica. Iskreno, u prvom momentu mi nije bilo svejedno, ali me je kasnije prošla ta uzrujanost. Tada sam mu rekla da mu prevaru nikada ne bih oprostila, osim ako je u pitanju Nataša Bekvalac, jer je jedna od najboljih riba na estradi. Ako me već vara, neka to bude sa najboljom", kaže Goca, kojoj je sada čitava situacija smešna.

Novi skandal Dare Bubamare: Slala porno snimak lažnom Andriji Miloševiću!

Foto: Instagram / Goca Trzan
Foto: Instagram / Goca Trzan
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs