Velika čast

Kad Novak Đoković kumuje: Ovako su najbolji teniser i Jelena uveličali svadbu! (FOTO)

Novak je kumovao dugogodišnjem prijatelju, koji je tom prilikom organizovao i prigodnu proslavu
Šuška se
12:24h Autor:
Kad Novak Đoković kumuje: Ovako su najbolji teniser i Jelena uveličali svadbu! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Novak Ðoković proveo je nedeljno popodne sa suprugom Jelenom u poznatom restoranu u Zemunu. Razlog je bilo Novakovo kumovanje dugogodišnjem prijatelju, koji je tom prilikom organizovao i prigodnu proslavu. Paparaco Kurira uslikao je poznati par dok je napuštao ugostiteljski objekat.

Dijeta Novaka Đokovića: Budite mršavi, a jaki!

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Nole i Jelena uživali su u ribljim specijalitetima, a da su se dobro proveli govori podatak da su čak dva i po sata proveli u restoranu. Brzo se u Zemunu pročulo da im je Nole u gostima, pa je tako majka s dvoje dece morala da prekine spremanje ručka kako bi klinci videli idola.

"Obustavila sam spremanje hrane, a oni učenje i odmah smo došli do restorana. Oni više od svega žele da se fotografišu s Novakom", uz osmeh je pričala majka dvojice učenike osnove škole u Zemunu, koji su dva sata čekali dok se Novak nije pojavio.

Jelena Đoković ponosna: Kada sam u Beogradu, ovo mesto moram da posetim! (FOTO)

Najbolji svetski teniser izašao je nasmejan iz restorana, a rado je izašao u susret dečacima koji su uz fotografiju dobili i autograme! Njihovoj sreći nije bilo kraja. Novak je, inače, nosio i naočare jer još vuče probleme zbog infekcije oka, ali ni to nije uticalo na njegovo sjajno raspoloženje.

Mis Rusije se pohvalila: Na plaži sa Novakom Đokovićem! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs