Šokirala svet sjajnom figurom

Kejt Midlton neverovatno vitka i nakon porođaja

Vojvotkinja od Kembridža nije bila na dijeti nakon porođaja, a budući da još uvijek doji, malo kilograma koje je dobila u trudnoći jednostavno su se istopili
Šuška se
15:54h Autor:
Kejt Midlton neverovatno vitka i nakon porođaja
Foto: AP

Da žene i nakon porođaja mogu da dovedu svoju liniju u red, pravi je primer novopečena mama Kejt Midlton (Kate Middleton).

Nedavno su mediji objavili njenu fotografiju zadivljeni savršenom linijom koju je pokazala. Samo pet nedelja nakon što je rodila malog princa Džordža od Kembridža, vojvotkinja je mnoge prijatno iznenadila svojom vitkom figurom. Tridesetjednogodišnja Kejt je snimljena u uskim farmericama i prugastoj crno-beloj majici dok gura kolica na parkingu ispred supermarketa gde je bila u šopingu.

"Pet nedelja nakon što je rodila Džordža, niko ne bi rekao da je to žena koja se nedavno porodila', kaže oduševljeni izvor blizak kraljevskoj porodici za US Weekly i dodaje da se nije trudila da smrša.

Osim dijete postoje i drugi načini da se linija vrati na staro nakon trudnoće, a supruga princa Vilijama je primer da je joga odličan izbor.

"Kate još uvek doji, pa se ono malo kilograma koje je dobila u trudnoći jednostavno istopilo", objašnjava izvor. "Nije bila na dijeti, ali je nakon porođaja nastavila sa vežbanjem joge".

Tokom trudnoće vojvotkinja se često šetala sa njihovim psom Lupom i redovno vežbala jogu uz ličnog trenera. Srećni par, Kejt i Vilijam, trenutno provode vreme u Angleseju (Anglesey) čekajući renoviranje svog doma u apartmanu 1A u palati Kensington.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs