Slučajnost ili namera

Anđelina provocira Dženifer?

Proslavljeni holivudski glumci Anđelina i Bred odmaraju u najomiljenijem hotelu Dženifer Aniston, i to u apartmanu u kojem ona inače spava
Šuška se 30.08.2013. - 15:17h Autor: hot.net.hr
Foto: Reuter

Nakon vesti o odlaganju leta Anistonove zbog boravka u istom avionu sa Džolijevom, ove dve lepotice su opet meta medija. Naime, Anđelina (Angelina Jolie) i Bred Pit (Brad Pitt) odmaraju u najomiljenijem hotelu Dženifer (Jennifer Aniston) i to na inicijativu Bradove lepše polovine. Šuška se da se ovaj holivudski par nalazi baš u apartmanu u kojem inače spava Dženifer. Što bi, prema rečima nekih upućenijih, ovaj gest mogao i te kako da povredi Bredovu bivšu.

 

Slavni par se prijavio u hotel Sunset Tower u Holivudu u utorak, 27. avgusta, a noćenje u apartmanu košta 2.500 dolara.

 

Anđelina je sve organizivala, a iako inače idu u Bradove omiljene hotele Four Seasons ili Bel Air, ovaj put se odlučila za Sunset Tower.

 

Dženifer je redovna gošća u ovom hotelu čiji stari holivudski šarm obožava i to nikada nije krila. Omiljeni apartman joj je 1502, upravo koji je Anđelina rezervisala.

 

"Anđelina definitivno zna da je ovo omiljeno mesto Anistonove", tvrdi izvor.

 

Par inače odmara od svoje dece, a Džolijeva je još pre govorila o potrebi da ona i Brad provode kvalitetno vreme zajedno.

 

"Morate da se pobrinute da ponekad imate ono vreme kad nećete biti mama i kad nećete biti tata. Najvažnije je da volite svoju decu, ali isto tako morate biti fokusirani jedno na drug kako bi bili povezani. A, kad ste povezan i jak par, to je i za decu bolje", smatra Anđelina.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...