Uplakana

Anđelina nakon svega sumnja u Bredovu vernost!

Poznata glumica nema poverenja u svog životnog partnera i boji se da bi mogao da je prevari, baš kao što je svoju bivšu suprugu Dženifer Aniston pre osam godina varao sa njom
Šuška se
21:08h Autor:
Anđelina nakon svega sumnja u Bredovu vernost!
Foto: Fonet

Anđelina Džoli (Angelina Jolie) i Bred Pit (Brad Pitt) započeli su vezu dok je on bio u braku sa Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) i upravo je to razlog zašto ova holivudska lepotica i humanitarka nema poverenja u svog životnog partnera.

Izvor blizak paru tvrdi da Anđelina sumnja u Bredovu vernost i boji se da bi mogao da je prevari, kako što je svoju bivšu suprugu pre osam godina prevario sa njom.

"Anđelina sumnja u Breda jer je Dženifer varao sa njom, pa se pita šta će ga sprečiti da prevari nju", rekao je neimenovani izvor za showbizspy.com.

Navodno je glumica poludela kada je videla nedavne medijske naslove koji su slavnog glumca pokušali da spoje sa anonimnom, atraktivnom brinetom.

"Nazvala ga je uplakana i optužila ga da je vara, dok se ona ubija od posla i brige za decu", tvrdi izvor.

"Na kraju joj je priznao da je napravio grešku sa tom ženom u Tallurideu, a ona mu je rekla da misli da joj je bio neveran već mnogo puta i da više ne može da mu veruje".

"Bred je nakon toga pokušavao da razgovara sa njom, ali ona nije odgovarala na njegove pozive. Pokušavao je da je dobije i preko njihovih dadilja, ali bezuspešno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs