Pevačica i glumica ima 20 godina

Majli Sajrus tvrdi da je njeno ponašanje normalno za pubertetlije

Njena transformacija od dobre devojke do seksi mačke je najpre bila intrigantna, ali svojim izjavama nekadašnja Dizni zvezda polako i sigurno sve više liči na razmaženu naslednicu
Šuška se
08:22h
Majli Sajrus tvrdi da je njeno ponašanje normalno za pubertetlije
Foto: Twitter / Miley Cyrus

Majli Sajrus (Miley Cyrus), koja se proslavila kao Hana Montana (Hannah Montana), je svim zlim jezicima poručila da je njeno ponašanje sasvim normalno za pubertetlije. Pokazivanje golišavog tela, buntovničko ponašanje i pušenje marihuane možda jesu deo odrastanja, ali Majli ima 20 godina, uskoro puni 21, te je ova izjava izazvala bujicu smeha kod svih onih koji nisu njeni obožavaoci.

Da Majli zaista misli da je u pubertetu svedoče njene fotke sa Tviter i Instragram naloga. Pokazivanje jezika i jezive odevne kombinacije su postale deo svakodnevnice, a nedavno je za MTV izjavila kako je njen stil spoj kiča i Šanela (Chanel). Verujemo da Karl Lagerfeld, vođa prestižne francuske kuće neće biti oduševljen.

Iako je ponosno slikala svaki trenutak svog šišanja, Sajrusova sada kuka kako joj nedostaje duga kosa i kako jedva čeka da ponovo izraste. S druge strane, non stop brije kosu sa strane. Prepuna kontradikcija, definitivno je na putu koji su prošli mnogi pre nje, poput Lindzi Lohan (Lindsey Lohan) ili Miše Barton (Mischa Barton). Ni njen verenik, glumac Lijam (Liam Hemsworth) nije zadovoljan njenim ponašanjem, ali čini se da ona jednostavno ne ume da se smiri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs