Nevolje u raju: Amber Herd je dosadno sa Džonijem Depom

Veza koja je digla mnogo prašine i donela negativan publicitet poznatom glumcu možda ipak nije bila vredna truda
Šuška se
20:50h
Nevolje u raju: Amber Herd je dosadno sa Džonijem Depom
Foto: Wikipedia

Glumica Amber Herd (Amber Heard), koja je Džonija Depa (Johnny Depp) upoznala pre tri godine na snimanju filma Dnevnik ruma, je navnodno razočarana životom u sencu superstara. Iako se Dep i Herdova nisu pojavljivali u javnosti sve dok se zvanično nije rastao od Vanese Paradi (Vanessa Paradis), sa kojom je bio 14 godina i ima dvoje dece, Amber je počelo da nervira da je ljudi oslovljavaju devojkom legendarnog Depa. I ne samo to. Kako navode tabloidi, glumica, koja insistira da je najpre umetnik je nedavno izjavila da želi da glumi u akcionim filmovima, a šuška se da mašta o karijeri Anđeli Džoli (Angelina Jolie) i da je u Depu videla čoveka koji bi joj to omogućio.

Amber, koja se deklariše kao biseksualac je navodno pomutila razum 50-godišnjem Depu. On na sve načine pokušava da je zadrži, pa ako želi seks sa ženom, on je u tome ne sputava. Ipak, kako je njoj tek 27 godina, nije joj zabavno da čuva njegovu decu i kuva. On je obećao da će njihov zajednički život postati zanimljiviji i da će joj posvetiti više vremena, posebno kada se povuče iz glume, kao što je najavio početkom meseca.

Još jedan zanimljiv trač se vezuje za ovaj par. Navodno je Amber bila ponuđena uloga u filmu 50 nijasni, ali ju je Dep nagovorio da odustane, jer mu se nije dopala ideja da svi muškarci planete uzdišu nad golišavim scenama kojima će film obilovati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs