Neverovatni detalji

Ubijala ga od batina, ali nisu se zato razveli: Zbog ovoga je pukao brak Slavice Eklston!

Oduvek su imali probleme, ali najvažniji razlog raskida vezan je za Bernijev težak karakter
Šuška se 11.10.2015. - 17:26h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia

Slavica Ekleston prezirala je Bernija zato što previše radi, a živi kao da nema ništa. U njihovoj kući nije bilo luksuznih vina, već samo običnog piva. Nije bilo nikakvih delikatesa jer je on bio najsrećniji jedući jaje i tost.

 

Slavica je želela da uživa u novcu, pa je 2004. godine kupila torbicu za 50.000 evra. Živciralo ju je i što Berni kupuje na rasprodajama. Iako je Slavica, kako piše u biografiji, bila ljubomorna i nasilna, Berniju nije padalo na pamet da je ostavi.

 

Sočna biografija Slavice Eklston: Tukla Bernija dok je on plakao!

 

Sa osmehom na licu je podnosio komentare okoline da je Slavica viša od njega 20 centimetara, ali da su jednake visine kad on stane na novčanik. Berni je želeo da Slavica bude finansijski osigurana.

 

Ona nikad nije bila spremna na kompromise, a kad bi popila, bila je uverena da je Berni vara.

 

"Slavica zna biti teška, ali je svejedno fenomenalna majka i moralna žena, koja nikad nije imala mašinu za pranje posuđa, a ni dadilju", rekao je Berni za bivšu suprugu, kojoj je želeo da udovolji na sve načine, pa joj je za 43. rođendan unajmio privatnu jahtu i priredio zabavu.

 

Uzrujao se kada je video da je paluba uništena crnim vinom i štiklama. Naredio je da se sve odmah popravi. Slavicu nije bilo briga. Brak je počeo da im se raspada nakon njenog 50. rođendana. Ona je bila sve nezadovoljnija.

 

Psihički propala, oterana u grob: Perverzan život nimfomanke Ave Gardner! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...