Ponovo na naslovnici magazina Vog

Viktorija Bekam: Normalnija smo porodica nego što mnogi misle

Supruga penzionisanog fudbalera sve češće deli slike na kojima se smeje, a insistira na tome da je njena porodica poput svake druge
Šuška se
14:38h
Viktorija Bekam: Normalnija smo porodica nego što mnogi misle
Foto: Vogue Australia

Na svojoj 10. naslovnici magazina Vog Australija (Vogue Australia), Viktorija Bekam (Victoria Bechkam) se pojavila u maloj, crnoj haljini Marka Džejkobsa (Marc Jacobs). Pa ipak, dizajnerka i nekadašnja Spajsica nije puno pričala o modi, već se osvrnula na svoju decu i supruga.

Od kako se Dejvid (David Beckham) penzionisao, Viktorija je izrazila želju da više vremena provode zajedno, jer su česte poslovne obaveze ostavljale malo vremena da ova šestočlana porodica bude na okupu. Majka tri dečaka, Bruklina, kome je 14, Romea, kome je 10, Kruza, kom je 8 i devojčice Harper, koja ima 2 godine, je skoro 15 godina u braku sa Dejvidom, a u štampi se često šuškalo o njegovim neverstvima i njenim problemima sa kilažom.

Ipak, Viktorija odlučno kaže da su oni jedna normalna porodica, da se zna kada deca idu na spavanje, kao i da su svi ponosni na tatu Dejvida i na njegovu uspešnu karijeru. Takođe, Bekamova supruga je dodala da nakon što deca odu na počinak, ona uživa u tome da sređuje obrve ili čita neku knjigu, ali i da joj odlasci u skupe restorane jednostavno nisu zanimljivi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs