Neverovatno

Poznati o seksu: Bizarne stvari koje rade u krevetu!

Neko voli seks u avionu, drugi opet onaj u samoći, dok neki obožavaju da vode ljubav sa mlađim osobama
Šuška se
21:58h Autor:
Poznati o seksu: Bizarne stvari koje rade u krevetu!
Foto: Fonet/Reuters

Iako većina poznatih ne želi o svom privatnom životu i intimi govoriti u javnosti, postoje i oni kojima to nije problem. Tako su pojedini slavni progovorili o svom seksualnom životu i samim time šokirali javnost.

Krisi Teigen (29) nema problema sa skidanjem i pokazivanjem svog tela, ali ni sa iznošenjem seksualnog iskustva sa suprugom Džonom Ledžendom (36) sa kojim je u braku nešto manje od dve godine. Tako se pohvalila da su imali seks u avionu.

Koko Ostin: Jedina trudnica kojoj je stomak neprimetan, a grudi sve veće! (FOTO)

"Putovali smo na Tajland u posetu mojim roditeljima. Leteli smo komercijalnom prvom klasom. Zabavljali smo se pod pokrivačem. Mislim da nam treba dodelit trofej za taj podvig," navela je Krisi.

Armie Hamer

(29) je takođe svoje seksualno iskustvo i detalje iz spavaće sobe odlučio podeliti sa javnosti.

"Jedna devojka me tokom seksa pokušala izbosti. Ne bih trebao ovo pričati. Rekla mi je "prava ljubav ostavlja ožiljke, a ti nemaš nijedan". Onda me pokušala ubosti nožem. Naravno, prekinuo sam sa njom... sedam meseci kasnije," rekao je glumac.

Prljale postelju sa njihovim muževima, seks ih proslavio: Najveće holivudske izdaje!

Rasel Brend

(40) se jednom prilikom odlučio našaliti na račun bivše supruge Keti Peri (30) sa kojom je bio u braku 14 meseci. Komičar je u svoje sten ap šale uključio i njihovu intimu.

"Kad sam se razveo, želeo sam postati monah. Kad ste monah, ne smete imati polni odnos ni sa kim. Kada ste u braku, imate seks sa jednom osobom. To je samo nešto više od monaha. To nije mnogo drugačije. Vodio sam ljubav i razmišljao: 'Misli na bilo koga, bilo koga drugog‚" izjavio je Brend

Šer (69) se pre dve godine osvrnula na romansu sa Tomom Krusom (53) sa kojim je bila u vezi osamdesetih godina. Kruz je tada bio na samom početku karijere, a pevačica ga je svrstala među top pet najboljih ljubavnika sa kojima je bila.

"Tada nije bio sajentolog. Trajalo je kratko, bilo je vruće i žestoko. On je sjajan muškarac. Čovek kojeg sam tada poznavala bio je drag i dobar," prisetila se Šer.

Proživljava drugu mladost: Kajli Minog se zabavlja sa 20 godina mlađim muškarcem!

Anđelina Džoli (40) je o seksualnom životu s Brad Pitom (51)

govorila kada je bila trudna sa blizancima Knoksom i Vivijen.

"Trudnoća je odlična za seksualni život. Postanete puno kreativniji pa se i više zabavljate, a žene postaju zaobljene i ispunjene,"objasnila je Džoli.

Radikalan potez: Slavna lepotica pokazala pravo lice i šokirala sve! (FOTO)

Džon Majer (37)

je u jednom intervjuu za američki Plejboj vezu sa Džesikom Simpson (35) uporedio sa drogom i izneo detalje o njihovom seksualnom životu.

"Seks nam je bio odličan. Bilo je to kao napalm. Pomislio sam kako bi želeo odustati od svega kako bi je celo vreme 'šmrkao'. Kada bi mi naplaćivala deset hiljada dolara za seks, prodao bih sve što imam, samo kako bih opet mogao sa njom završiti u krevetu," zaključio je Majer.

Alarmantno stanje: Bred Pit u očaju, Anđelini uopšte nije dobro!

Džordž Kluni (54)

je progovorio o svom prvom seksualnom iskustvu i priznao da je nevinost izgubio kada je imao 16 godina. Ali dodao je kako je prvi orgazam ipak doživeo mnogo ranije.

"Mislim da je to bilo dok sam se penjao uz konopac kada sam imao šest ili sedam godina. Mislim, ništa nije izašlo, ali svi drugi elementi bili su tu. Sećam se da sam se popeo skroz do kraja, visio sam s konopa i mislio "O Bože, ovo je odličan osećaj" - kazao je Cluni.

Psihički propala, oterana u grob: Perverzan život nimfomanke Ave Gardner! (FOTO)

Robin Triki (38) se hvalio kako sa Paulom Paton (39)

ima odličan savršen život, pa je odlučio podeliti sa javnosti i neke detalje.

"Nastojim je dovesti do velikog broja orgazama, toliko često koliko je to moguće. Ne događa se stalno, svakih par meseci. Volim kad poludi u spavaćoj sobi", kazao je kantautor, a i glumica se pohvalila da je tajna njihovog braka 'mnogo seksa'. Ali ni to nije pomoglo jer Robinu očito nije bila dovoljna samo Paula pa se par početkom 2015. godine razveo nakon deset godina braka. Varao ju je s obožavateljkama.

Sindi Kraford piše knjigu o svom odrastanju: Godinama su me maltretirali!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs