Iskrena priča

Sindi Kraford piše knjigu o svom odrastanju: Godinama su me maltretirali!

Jedno vreme sam želela da budem nuklearni fizičar, a nakon toga prva žena predsednica, otkriva supermodel
Celebrities
10:52h Autor:
Sindi Kraford piše knjigu o svom odrastanju: Godinama su me maltretirali!
Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, Sindi Kraford, ima karijeru supermodela već skoro 30 godina. Ona je dosad u oblasti modelinga radila za skoro sve prestižne brendove i stekla svetsku slavu.

Ali, da nije sve uvek bilo tako sjajno, Sindi je otkrila u svojoj knjizi. Ova 49-godišnjakinja, majka dvoje dece, otkriva kako je u vreme odrastanja bila maltretirana od svojih vršnjaka, koji su smišljali različite spletke kako bi je osramotili.

Njen otac je bio električar, a majka domaćica, koja se udala sa svega 16 godina.

Tajna vitkosti Sindi Kraford: 4 pravila kojih se pridržava! Preuzmite barem dva!

"Moji deka, baka i brojni rođaci koji su živeli u blizini su bili kao jedna velika porodica. Igrali smo se loptom napolju i nikad nismo zaključavali vrata. Često smo pravili zabave uz roštilj i bilo je to lepo odrastanje", ispričala je Sindi i dodala da je ipak uvek imala veće ambicije.

"Jedno vreme sam želela da budem nuklearni fizičar, a nakon toga prva žena predsednica. Moji učitelji su me već tada prozvali budućom Mis Amerike, a iako se nisam videla u toj ulozi, činjenica da neko izvan moje porodice misli tako visoko o meni je bila otkriće", ispričala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs