Laž ili istina

Koko Ostin: Jedina trudnica kojoj je stomak neprimetan, a grudi sve veće! (FOTO)

Zamislite jednu trudnu ženu. Ja sam potpuna suprotnost od nje, napisala je starleta
Star look
23:12h Autor:
Koko Ostin: Jedina trudnica kojoj je stomak neprimetan, a grudi sve veće! (FOTO)
Foto: Prinscreen/ Instagram / Coco

Koko Ostin je objavila fotografiju na kojoj pozira uz spravu za vežbanje. Obukla je helanke visokog struka pa je kraj fotografije napisala da održava "fit trudnoću".

Za nju je, kaže, zdravlje sve na svetu. Osim toga, nedavno se u svojoj kolumni pohvalila da je jedna sasvim netipična trudnica.

Peti mesec trudnoće, a nigde stomaka: Niko joj ne veruje da je u drugom stanju! (FOTO)

"Zamislite jednu trudnu ženu. Ja sam potpuna suprotnost od nje," napisala je starleta koja je objasnila po čemu je sve drugačije od ostalih trudnica.

A photo posted by Coco (@coco) on Sep 7, 2015 at 1:08pm PDT

"Ljudi misle da su jutarnje mučnine 'automatske' za trudne žene. Ali kod mene to uopšte nije bilo tako. Morala sam ponovno pitati doktora da li sam zaista trudna jer se nisam tako osećala," priznala je Koko, koja sa suprugom Ice T-jem čeka prvo dete.

Nakon 15 dugih godina: Koko Ostin i Ajs Ti čekaju bebu!

Nije joj bilo muka, kaže, zato što nije jela za dvoje.

"Ako živite zdravo, nećete imati toliko mučnina. U prvom tromesečju nisam uopšte menjala prehrambene navike. Nisam unosila više kalorija nego inače. Čitala sam da je tek u drugom tromesečju potrebno unositi 500 kalorija više," napisala je Koko koja je, kaže, puno istraživala o "trudničkom debljanju".

Naime, Koko je na početku trudnoće izgubila 4 kilograma. To pripisuje činjenici da je prestala piti čašu vina svake večeri, a bila je zavisna, kaže, i o koktelima.

"Sada jedino imamo veliku potrebnu za voćem," kaže Koko te dodaje da je nakon početnog gubitka kilograma ipak dobila dve kile.

A photo posted by Coco (@coco) on Sep 3, 2015 at 12:07pm PDT

Trudnički stomak joj se baš i ne vidi jer, objasnila je, celi život vežba pa su joj trbušni mišići toliko čvrsti da im dugo treba da se "rastegnu".

"Jedem malo jer sam sita nakon par zalogaja te puno mokrim. I da, grudi mi se povećavaju, veće su nego pre. Ne znam koliko će narasti, ali znam da ću uskoro morati naručivati posebne grudnjake," zaključila je trudnica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs