Da li je moguće?

Peti mesec trudnoće, a nigde stomaka: Niko joj ne veruje da je u drugom stanju! (FOTO)

Slavna američka starleta srpskog porekla Koko Ostin treba da se porodi u decembru, ali iako je pet i po meseci u drugom stanju, trudnički stomak joj se uopšte ne vidi
Celebrities
20:32h Autor:
Peti mesec trudnoće, a nigde stomaka: Niko joj ne veruje da je u drugom stanju! (FOTO)
Foto: Facebook / Coco

Svetski poznata starleta srpskog porekla Koko Ostin nakon 15 godina braka sa slavnim reperom i glumcem Ajs Tijem ostala je u drugom stanju. Međutim, nedavno se našla na udaru javnosti jer iako je u 6. mesecu trudnoće, od stomaka nema ni traga.

<\/div>

Zbog toga mnogi sumnjaju da će njenu ćerku, kojoj je već dala ime Šanel Nikol da rodi surogat majka. Ovim povodom se Koko oglasila na svom Fejsbuk nalogu, na kojem je postavila sliku svoje bebe sa ultrazvuka uz obrazloženje:

"Svima koji ne veruju da imam trudnički stomak. Kao što možete da vidite, u meni zaista raste beba. Već sam pet i po meseci trudna, a termin za porođaj mi je u decembru. Vežbam i vodim zdrav život tako da su mi trbušni mišići čvrsti, zbog čega im treba više vremena da se rašire. Hvala svima koji me porede sa Sarom Stejdž (manekenkom koja je kroz celu trudnoću imala trbušnjake i rodila je zdravu bebu). Iako bih volela da ostanem što sitnija, osećam da će mi stomak kasnije porasti.

Tragičan put ka uspeloj trudnoći: Supruga Marka Zukerberga 3 puta pobacila! (FOTO)

<\/div>

Moguće je i da vam delujem mršavije jer mi je ovo prva trudnoća. Čak sam i smršala 4 i po kilograma, umesto da se gojim. Verujem da je razlog tome što sam prestala da pijem alkohol. Ranije sam uvek pila bar čašu vina svake večeri, tako da sam se tek nedavno, u drugom trimestru ugojila, ali samo 2 kilograma za sad. Nadam se da je ovo odgovor na većinu vaših pitanja."

Najlepši simptomi trudnoće: Žene zaista sijaju tokom drugog stanja!

<\/div>

Poznati par je već neko vreme pokušavao da dobije dete, ali su doktori upozoravali Koko da bi to bilo opasno zbog njenog visokog pritiska i lošeg zdravstvenog stanja. Starleta se nije obazirala na njihove preporuke, tako da je sada u 23. nedelji trudnoće.

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs