Novi detalji

Šokantne optužbe: Nik Gordon drogirao i davio ćerku Vitni Hjuston!

Lekari pretpostavljaju da je devojka pod vodom bila oko osam minuta i da je upravo zbog toga bila u komi iz koje se nije probudila
Šuška se
16:42h Autor:
Šokantne optužbe: Nik Gordon drogirao i davio ćerku Vitni Hjuston!
Foto: AP / Jordan Strauss

Tužba protiv Nika Gordona, partnera tragično preminule Bobi Kristine Braun, dobila je novi epilog. Dečka pokojne ćerke Vitni Hjuston tereti se da je direktno uticao na njenu smrt. Bivši dečko tragično preminule Bobi Kristine Braun, Nik Gordon optužen je da je izazvao njenu smrt tako što joj je pre smrti dao kobnu kombinaciju droge i alkohola, piše Bi-Bi-Si.

Skandal na sahrani: Rođaci se proklinjali zbog novca, pa izbačeni iz crkve!

Veruje se i da je Nik držao Kristininu glavu pod vodom u kadi u kojoj je pronađena mrtva. U optužbi se navodi da ju je silom gurnuo u kadu nakon svađe u kojoj ju je optužio za prevaru. Lekari pretpostavljaju da je devojka pod vodom bila oko osam minuta i da je upravo zbog toga bila u komi iz koje se nije probudila.

"Nik je skrhan zbog gubitka svoje voljene i sram ga je što se takve neutemeljene klevete javno objavljuju", piše u saopštenju poslatom mejlu američkom listu USA Today.

Protiv Gordona je još 24. juna podignuto nekoliko optužnica. Jedna ga tereti da je s Bobinog računa podigao više od 11 hiljada dolara dok je ona bila u bolnici.

Ćerka mu umire, a on slavi: Bobi Braun postao otac šesti put!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs