Nekome se zamerila

Dari Bubamari izbušili sve četiri gume na kolima: Šteta 1.500 evra!

Ne znam da li su uspeli da identifikuju osobu koja je to učinila, ali kažu da je u pitanju muškarac nižeg rasta - tvrdi izvor
Celebrities
20:54h Autor:
Dari Bubamari izbušili sve četiri gume na kolima: Šteta 1.500 evra!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Pevačici Dari Bubamari je prošle nedelje neko izbušio gume na automobilu „porše karera“, koji se nalazio parkiran ispred njene zgrade na Dedinju.

Iako ima garažu, pevačica je ovaj put svoja kola ostavila na parkingu, a kada je ujutro izašla iz stana imala je šta i da vidi.

"Dara je htela da se odveze do drugarice, ali kad je krenula da otključa auto, videla je da su joj sve četiri gume izbušene. Mnogo se uplašila, ali nije pravila paniku, već je samo otkazala sastanak i pozvala majstora da joj zameni gume", priča izvor blizak pevačici i dodaje:

Dara Bubamara na odmoru: Plaža, kokteli i sunce! (FOTO)

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Pevačica je u međuvremenu obavestila i supruga Milana, a on ju je posavetovao da proveri kamere i vidi da li je taj ugao snimljen, te da li se uopšte može zaključiti ko joj je naneo štetu. Ne znam da li su uspeli da identifikuju osobu koja je to učinila, ali kažu da je u pitanju muškarac nižeg rasta.

Ovim povodom kontaktirali smo i sa folkerkom, koja je potvrdila naše navode, ali nije želela da razotkriva razbojnika.

"Ma nema veze, ne mogu se time opterećivati. Ima boga, ja sam promenila gume, a taj će loše proći u životu", poručila je Dara.

Inače, pevačica je morala da izdvoji 1.500 evra kako bi nadoknadila ovu štetu jer je, kako saznajemo, toliko platila nove gume.

Obrazovanje na domaćoj estradi: Severina završila osnovnu školu, Adil je diplomirani kriminolog!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs