Tek što je napunio 18 godina

Viktor Živojinović divljao auto-putem 150 na sat: Izvlačio se na Brenu, policija ga ipak kaznila

Kada su ga presretači zaustavili, pokušao je da se izvuče na poznatu majku, tata je priskočio u pomoć, ali ništa nije vredelo
Celebrities 19.04.2016. - 10:55h Autor: Kurir
Foto: Instagram Printscreen / Viktorzivojinovic

Breninog i Bobinog najmlađeg sina Viktora Živojinovića zaustavili su juče presretači na auto-putu jer je "majbahom" jurio 150 kilometara na sat!

 

U luksuznom automobilu bio je i Boba Živojinović, a incident se desio na auto-putu E75 Beograd - Novi Sad, kad su Živojinović pokušali da testiraju luksuzni automobil koji su nedavno kupili i koji košta 150.000 evra.

 

"Viktor je vozio, a na mestu suvozača nalazio se Boba Živojinović. Oni su isprobavali majbah S500, koji su nedavno pazarili. Pošto su vozili prebrzo, zaustavila ih je policija. Utvrđeno je da je Viktor za 42 kilometra na sat prekoračio dozvoljenu brzinu, pošto je vozio 150 km na sat. Iako je na toj deonici dozvoljeno 120 kilometara na čas, za Živojinovića, koji je početnik, ograničenje je 108 km/h", rekao je izvor za Kurir.

 

Lepa Brena u centru pažnje na Viktorovom rođendanu: Kao svetska diva! (FOTO)

 

 

 

Policajci u takozvanim presretačima sustigli su ih i signalizirali im da se zaustave, što su oni i učinili. Zatim je Boba izašao iz automobila i pokušao da opravda sina, koji je jurcao po putu.

 

"Najmlađi Živojinović je ostao u automobilu, gde je legitimisan, a pokušao je i da se izvadi na svoju popularnu majku, što mu nije uspelo. Živojinovićev prekršaj snimljen je specijalnim radarom iz kola tako da nije postojala mogućnost da se izvuče iz ove situacije. Dodatno je komplikovalo situaciju i to što je Viktor vozač početnik", kaže naš izvor.

 

Njemu su policajci napisali kaznu, koja za ovu vrstu prekršaja iznosi od šest do dvadeset hiljada dinara. Moguće je da Živojinović ostane i mesec dana bez dozvole. Kako će biti kažnjen zavisi i od toga da li ima još neki registrovan saobraćajni prekršaj.

 

Podsetimo, Viktor je ovog meseca napunio 18 godina, zbog čega su njegovi roditelji nedavno organizovali gala proslavu u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

 

Boba Živojinović: Pre Lepe Brene sam se viđao sa Lejdi Dajanom! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs