Dno dna

Skandal na sahrani: Rođaci se proklinjali zbog novca, pa izbačeni iz crkve!

Bobi Kristina Braun se sigurno okreće u grobu zahvaljujući tome kako su je ispratili najbliži
Šuška se
19:46h Autor:
Skandal na sahrani: Rođaci se proklinjali zbog novca, pa izbačeni iz crkve!
Foto: Profimedia

Iako je Niku Gordonu (25), kako je sam rekao, bilo zabranjeno da dođe na sprovod, poslednji ispraćaj ćerke jedinice Vitni Hjuston nije prošao bez incidenta. Tokom govora u čast Bobi Kristine, koji je držala Pet Hjuston, sestra Bobija Brauna Lejla, dobacivala joj je i vređala je te joj poručila pred svima da će je - Vitni će te proganjati iz groba!

Istorija se ponovila: Preminula ćerka Vitni Hjuston

Nakon incidenta, Lejla je izbačena iz crkve ispred koje su je dočekale kamere. Odmah je stala ispred njih i izjavila da je svađa u porodici tek počela. "Svađa zbog novca - Ništa nije gotovo. Dokazaćemo ko je Pet Hjuston zaista, ali to će biti dug proces", rekla je ogorčena tetka preminule Bobi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, ona i porodica Bobija Brauna su u svađi oko Bobine ostavštine od 20 miliona dolara. Takođe, porodica Braun zamera Pet što je na pozivnice za sprovod dodala da moli sve prisutne da uplate na račun dobrotvorne organizacije koju ona vodi, umesto da skuplja novac za cveće za Kristinino groblje.

Bobi Braun (46), izmožden i shrkan nakon cele situacije, otišao je sa sprovoda u suzama. Sprovod Bobi Kristine završio je puštanjem Vitnine izvedbe pesme Jesus Loves Me.

Ćerka mu umire, a on slavi: Bobi Braun postao otac šesti put!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs