Tuga

Istorija se ponovila: Preminula ćerka Vitni Hjuston

Ona konačno počiva u miru. Još jedno zahvaljujemo ljudima na podršci koju su pružili poslednjih meseci - navodi se u saopštenju porodice preminule Bobi Kristine
Vesti
19:48h Autor:
Istorija se ponovila: Preminula ćerka Vitni Hjuston
Foto: Reuters / Fred Prouser

Bobi Kristina Braun, ćerka pokojne pop pevačice Vitni Hjuston i Bobija Brauna, preminula je sinoć u bolnici u američkoj saveznoj državi Džordžiji, saopštila je njena porodica.

"Ona konačno počiva u miru. Još jedno zahvaljujemo ljudima na podršci koju su pružili poslednjih meseci", navodi se u saopštenju porodice, a prenose svetske agencije.

Bobi Kristina Braun (22) pronađena je u nesvesnom stanju u kadi 31. januara u svojoj kući u Atlanti. Hitna pomoć joj je nakratko povratila svest ali je ponovo pala u komu zbog oštećenja moždanih funkcija. Bila je u komi poslednjih šest meseci.

Ćerka mu umire, a on slavi: Bobi Braun postao otac šesti put!

Mlada žena je ostala s majkom posle razvoda Vitni Hjuston i Brauna 2006. godine. Njena smrt, za koju neki smatraju da je povezana s konzumiranjem droge, podseća na smrt Vitni Hjuston.

Vitni Hjuston (49) je pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe 2012. godine. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj i posledica davljenja, a navedeno je da su joj doprineli srčano oboljenje i kokain.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs