Bahati glumci

Meštani Ivanova besni na Hurem: Hoće da je pregaze traktorom!

Ne možemo da prolazimo kada mi to želimo, već kada nam oni dozvole. Mi živimo od poljoprivrede. Ne mogu da idem u polje da ga obiđem. Lopovi mi kradu krompir. Ne mogu da prođem da sejem kukuruz jer se snima film na nekoj javnoj površini - žali se meštanin
Šuška se
09:08h Autor:
Foto: Instagram / Meryem Uzerli

Turska glumica Merjem Uzerli, poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“, nije baš dobrodošla u svim delovima Srbije.

 

Iako se u noćnom provodu u Beogradu odlično uklopila i slikala sa brojnim fanovima, meštani sela Ivanovo, gde Merjem snima novi film, uopšte nisu oduševljeni njenim dolaskom.

 

Naime, ekipa Kurira posetila je ovo mesto pored Pančeva, gde Hurem radi kadrove za novo ostvarenje. Tog dana su zbog loših vremenskih uslova napravili pauzu, pa nikog od ekipe nismo tamo zatekli. Ali jesmo meštane, koji su ljuti zbog snimanja ovog filma. U razgovoru sa njima otkrili smo da zbog lokacije pored nasipa, na kojoj je izgrađen mali grad za potrebe projekta, oni nisu u mogućnosti da se slobodno kreću jer im je blokiran put do njiva.

 

"Ne možemo da prolazimo kada mi to želimo, već kada nam oni dozvole. Mi živimo od poljoprivrede. Ne mogu da idem u polje da ga obiđem. Lopovi mi kradu krompir. Ne mogu da prođem da sejem kukuruz jer se snima film na nekoj javnoj površini. Treba da idem u Brestovac da bih ušao u svoje polje. Ima da dođem s traktorom da uletim na set i da izađem na naslovnoj strani Kurira sa naslovom Mađar bugarskog porekla pregazio Hurem u Ivanovu", žali se Joza Telbis, koga svi u selu zovu Joca.

 

Hurem završila u Hitnoj u Beogradu - Pozlilo joj od previše pića!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia


On je ogorčen što se niko iz filmske ekipe nije udostojio da obavesti bilo koga iz sela o svom dolasku.

 

"Lepo je što rade film, ali naše mesto od toga nema nikakve koristi. To su samo pojedinci munuli pare sebi u džepove. Niko nije svratio u mesnu zajednicu da kaže da nešto snimaju. Nema nikakvog obaveštenja kada će se raditi i u kom periodu će biti blokiran prolaz. Lokalna samouprava nije videla od filma ni cent. Nisu ni od Pančeva dobili dozvolu", zaključuje Telbis, koji nije uspeo da upozna Hurem, jer je u danima kada ona snima obezbeđenje pojačano.

 

Do komentara produkcije koja radi na ovom projektu nismo uspeli da dođemo jer su odlučili da ne govore za srpske medije.

 

Sama se šišala i šminkala: Tajna lepote veličanstvene Hurem! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...