O nastavku popularne serije

Liza Kudrou: Povratak Prijatelja je besmislen

Američka glumica Liza Kudrou smatra da je previše stara da bi reprizirala ulogu luckaste Fibi u hit seriji "Prijatelji", ali i da je cela zamisao o snimanju nastavka besmislena
Šuška se
22:04h Autor:
Foto: Reuters

Liza Kudrou (Lisa Kudrow) je u intervjuu za Hafington post potvrdila da su svi glumci iz popularne serije ostali prijatelji, mada se retko viđaju.

 

"Bili smo zajedno tokom deset godina i skupa smo proživeli nešto značajno. To stvara čvrste veze", objasnila je 49-godišnja glumica.

 

"Sve što znam to je da bi, kada bi se Prijatelji ponovo snimali, trebalo angažovati druge glumce", kazala je Kudrou, koja se od 2008. pojavljuje u seriji Web Therapy.

 

Želja da se prikaže šta su junaci serije postali nakon deset godina, ona smatra besmislicom, uverena da to više ne bi bili Prijatelji već nešto sasvim drugo.

 

Kudrou je, međutim, kazala da ne bi odbila ponudu za ponovno okupljanje ukoliko bi svi ostali - Dženifer Aniston (Rejčel), Met Leblank (Džoi), Kortni Koks (Monika), Dejvid Švimer (Ros) i Metju Peri (Čendler) pristali da još jednom zaigraju zajedno.

 

"Naravno da bih pristala kada bi svi bili za! Ali, ne samo nas šestoro. Trebalo bi da i Marta Kaufmen i Dejvid Krejn pristanu da pišu scenario", rekla je Kudrou.

 

Serija Prijatelji prikazivana je od 1994. do 2004. Poslednju epizodu je samo u Americi gledalo 51 milion ljudi.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...