Neuništivi Terminator

Seks na mišiće: Švarceneger spava sa 28 godina mlađom plavušom! (FOTO)

Nakon što su se tajno zabavljali godinu dana, Arnold i njegova nova devojka Heder Miligan konačno su ozvaničili svoju vezu
Šuška se
22:28h Autor:
Seks na mišiće: Švarceneger spava sa 28 godina mlađom plavušom! (FOTO)
Foto: AP

Nakon što su se tajno zabavljali godinu dana, Arnold Švarceneger i njegova nova devojka Heder Miligan konačno su ozvaničili svoju vezu.

Slavni glumac sa svojom lepšom polovinom pokazuje se u ekskluzivnim holivudskim restoranima, na zimovanjima, letovanjima ili dok voze bicikl.

Kako je Kluni završio u krevetu sa Sindi Kraford: Šta bi Amal rekla na ovo?

Nerazdvojni su i nije ih briga za razliku u godinama. Heder i Arnold upoznali su se krajem 2012. godine, više od godinu dana nakon što je bivši guverner Kalifornije okončao brak sa Marijom Šriver.

Naime, otkriveno da je imao aferu sa njihovom kućnom pomoćnicom iz koje je dobio i vanbračnog sina Džozefa, koji sada ima 15 godina.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zvezda filma Terminator je 2012. godine izjavio da se i dalje nada pomirenju sa Marijom, sa kojom ima četvoro dece, 23-godišnju Ketrin, 22-godišnju Kristinu, 20-godišnjeg Patrika i 16-godišnjeg Kristofera.

Zdravko Čolić o svojim ljubavnim vezama: Nikada nisam brojao s koliko sam žena bio!

Ipak, izgleda da se predomislio nakon što je upoznao Heder. Razvod braka sa Marijom još uvek nije formalizovan, iako je par rastavljen preko četiri godine.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs