Svadbena zvona

Trudna Bojana Rajić staje pred oltar: Svadba u julu!

Bivša supruga Vladimira Stojkovića za dva meseca će izgovoriti sudbonosno „da“ menadžeru "Elektromreža Srbije" Branislavu Đurđeviću, s kojim čeka dete
Šuška se
02:06h Autor:
Trudna Bojana Rajić staje pred oltar: Svadba u julu!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Bivša supruga Vladimira Stojkovića za dva meseca izgovoriće sudbonosno „da“ svom izabraniku Branislavu Ðurđeviću, izvršnom menadžeru za ekonomsko-finansijske poslove preduzeća „Elektromreže Srbije“ i predsedniku Skupštine KK Crvena zvezda.

Rajićeva, koja je pre mesec dana otkrila da je u drugom stanju, uveliko radi na organizaciji venčanja koje će, kako Kurir saznaje, biti intimno i romantično.

"Bojana i Branislav su se dogovorili da upriliče skromno venčanje, na kojem će biti samo najuži članovi njihovih porodica i prijatelji. Pred oltar će stati već početkom jula kako bi nakon venčanja mogli na miru da se posvete opremanju sobe za bebu i uređivanju zajedničkog životnog prostora. Mladenci su pre mesec dana saznali da će postati roditelji, što ih je veoma obradovalo", otkriva izvor blizak paru.

Kako Kurir saznaje, Bojana će za kumu uzeti Natašu Bekvalac, s kojom se druži godinama. Venčanicu još nije izabrala budući da nije sigurna koliko će stomak do tada da joj poraste, pa neće da rizikuje.

Bojana Rajić: Meni je Bog dao vitku figuru, ali uzeo pamet!

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Upućeni u Bojaninu ljubavnu priču tvrde da se ona i Branislav mnogo vole i da joj je on bio najveći oslonac u periodu kad se razvodila od golmana Vladimira Stojkovića. Takođe, isti izvor navodi da su manekenka i političar planirali venčanje, koje je njena trudnoća samo ubrzala.

Podsećanja radi, Bojana se prošle godine razvela od golmana, s kojim je bila u braku pet godina. S njim ima sina Lava, dok će drugo dete s Branislavom dobiti za šest meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs