Izbegava medije

Kebin sin zbog vesti o vezi sa Severinom pobegao u Beč!

Igor je znao da će se dići velika prašina kada se sazna za njegovu i Severininu vezu - kaže izvor
Šuška se
00:38h
Kebin sin zbog vesti o vezi sa Severinom pobegao u Beč!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Vest da je Igor, sin Dragana Kojića Kebe, smuvao Severinu Vučković odjeknula je brzinom svetlosti, zbog čega je bivši golman pobegao u Austriju. Naime, hrvatska pevačica otkrila je da je do ušiju zaljubljena u Kebinog sina i da ima osećaj kako njihova veza traje ceo život.

Kako bi izbegao medije, ali i pritisak javnosti, Igor je na nekoliko dana otišao u Beč, a promenio je i broj telefona.

"Igor je znao da će se dići velika prašina kada se sazna za njegovu i Severininu vezu. Kada mu je saopštila da je dala intervju u kojem je priznala da se vole, Kebin sin je odlučio da spakuje kofere i ode u Beč, gde inače radi kao fudbalski menadžer. Želeo je da izbegne medije, ali i razna pitanja okoline. Otputovao je sam i biće tamo nekoliko dana dok se malo ne smanji interesovanje javnosti za njihov odnos. Promenio je čak i broj telefona", rekao nam je izvor blizak bivšem golmanu i dodao da porodica podržava njegovu vezu sa najpoznatijom hrvatskom pevačicom.

Severina posle godinu dana ćutanja - Strahujem za sina, prate nas neki čudni ljudi!

Foto: Kurir / Nebojša Mandić
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

"Njima je bitno da je Igor srećan i sve dok je tako, oni će biti uz njega i slagati se sa njegovim izborom. Niko ne zamera ni to što je Seve od njega starija 15 godina. Što se tiče Igorove porodice, svi su se složili sa njegovom odlukom", završava naš izvor blizak Kojiću.

Inače, Seve je za magazin Story priznala da nikada nije bila zaljubljenija.

"Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje ceo život", priznala je pevačica u ekskluzivnom intervjuu, dok se ni Keba ni njegov sin nisu oglašavali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs