Dobro razmislite

Greška koje se glumica stidi: Da li su ovo najružnije ruke na svetu? (FOTO)

Melani je odavno uradila tetovažu, ali sada to ne izgleda ni malo privlačno
Star look
00:42h Autor:
Greška koje se glumica stidi: Da li su ovo najružnije ruke na svetu? (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Melani Grifit devedesetih godina bila je ludo zaljubljena u kolegu Antonija Banderasa, u to vreme jednog od najprivlačnijih muškaraca sveta.

Tada je i on osećao isto, pa su se 1996. godine jedno drugom zakleli na večnu ljubav, ali lepoj glumici to nij bilo dovoljno, pa je na nadlaktici istetovirala njegovo ime u srcu.

Međutim, ljubav je prošla, brak se raspao, godine su prošle, njeno telo više nije tako zategnuto kao nekada, a od svega ostala je samo tetovaža. Čini se da Melani očajnički želi da je sakrije, jer je nedavno uhvaćena tokom šetnje gradom sa flasterom preko tetovaže.

Sa lepim vremenom došle su i majice bez rukava, a kako ne može konstantno da nosi flastere, glumica je fotografisana sa uspomenom na starog zavodnika.

Melani Grifit se stidi prve uloge svoje ćerke - Nikad neću pogledati taj film!

Čim su fotografije dospele u javnost, počela je i rasprava o tome da li je tetoviranje imena voljene osobe ikada pametan potez, kao i saveti da se dobro razmisli pre odluke o tetoviranju, jer upravo imamo prizor pred očima koji nagoveštava kako će to sve izgledati kada zađemo u godine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs