Otkrivena ljubav

Severina zaljubljena do ušiju: U maju upoznaje Kebinog sina sa rodbinom!

Vučkovićeva će na zabavu u Zagrebu pozvati dvesta gostiju i tada će se prvi put u javnosti pojaviti ruku pod ruku sa sinom Dragana Kojića Kebe
Vip priča
08:54h Autor:
Severina zaljubljena do ušiju: U maju upoznaje Kebinog sina sa rodbinom!
Foto: Instagram / Severina Vučković

Severina Vučković priprema veliku žurku, na kojoj će rodbini i prijateljima predstaviti svog petnaest godina mlađeg dečka Igora Kojića, sina folk pevača Dragana Kojića Kebe.

Kako Kurir saznaje, regionalna pop zvezda upriličiće u maju u Zagrebu proslavu za dvesta zvanica i tada će ozvaničiti vezu s Kebinim naslednikom, ali će i sa svima njima proslaviti 43. rođendan, koji je bio 21. aprila.

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Apr 29, 2015 at 10:25am PDT

"Severina u maju ima nekoliko slobodnih dana, pa se dosetila da tada napravi feštu, na kojoj će se prvi put pred ljudima pojaviti ruku pod ruku s Igorom. Njeni prijatelji ga još nisu upoznali iako je nekoliko puta boravio u Hrvatskoj. Videli su ga samo Severinini najbliži članovi porodice. Oni su se dobro krili, ali sada kad su shvatili da su njihove emocije jake, obelodanili su vezu. Severina je toliko zaljubljena da je ne zanimaju nikakvi komentari ni reagovanja na njenu novu vezu s petnaest godina mlađim muškarcem", govori izvor blizak pevačici.

Severinini najbliži saradnici i prijatelji nisu iznenađeni njenim izborom partnera budući da se i ranije zabavljala sa znatno mlađim momcima koji nemaju milione na svom bankovnom računu. To je bio slučaj sa sedam godina mlađim Matom Čuljkom, koji je u vreme zabavljanja sa Severinom radio za platu od 790 evra. Bila je i s konobarom Slavkom Šainovićem, koji je u ljubavi s njom otvorio teretanu.

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Mar 25, 2015 at 11:51am PDT

Kako hrvatski mediji spekulišu, Igor je zaprosio Severinu u nedelju veče u Zagrebu, a pojedinci tvrde da su svadbu zakazali za septembar.

Ekipa Kurira je pokušala da stupi u kontakt sa Seve, ali niko iz njenog PR tima, kao ni ona nije odgovarao na pozive.

Obrazovanje na domaćoj estradi: Severina završila osnovnu školu, Adil je diplomirani kriminolog!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs