Neverovatni detalji

Prevrtljivi anđeo: Princeza Dajana htela da ubije Kamilu!

U knjizi britanske novinarke Peni Džunor, lejdi Di opisana je kao nimalo naivna i emocionalno nestabilna
Šuška se
22:56h Autor:
Prevrtljivi anđeo: Princeza Dajana htela da ubije Kamilu!

Poznato je da je tokom teškog perioda, nakon razvoda, princeza Dajana utehu pronalazila u odrastanju svoje dece, Vilijama i Harija. Prinčevi Vilijam i Hari pohađali su privatne škole i bili su zaštićeni od drame koja se dešavala.

Šokantno saznanje: Princeza Dajana bila trudna u času pogibije? (FOTO)

Međutim, bilo je evidentno da je deci, pogotovu mlađem sinu Hariju nedostajala majka.

"Dajana je očekivala da će joj deca pomoći da lakše prebrodi teške trenutke, ali ona sama nije bila tu za njih", tvrdi Džunor.

Foto: AP/Dajana pre nego što je postala princeza
Foto: AP/Dajana pre nego što je postala princeza

Džunor piše kako je upravo njen bivši suprug, princ Čarls dao jasna uputstva osoblju da ne pričaju ništa što bi se moglo da kompromituje princezu jer će "ona uvek biti majka njegove dece".

Međutim, najzanimljivija priča tiče se Čarlsove druge supruge, Kamile Parker. Kako Džunor navodi u svojoj knjizi, princeza Dajana je imala običaj da je nazove u pola noći kada se nalazila na udaljenom imanju i pretila joj smrću.

"Poslala sam nekoga da te ubiju. Upravo se nalaze u tvom dvorištu“, govorila joj je Dajana u slušalicu. Ipak, Džunor tvrdi da se brak princa Čarlsa i princeze Dajane nije raspao zbog Kamile.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Brak im se nije raspao zbog neke treće osobe. S obzirom da je ovo bio neželjeni brak i da su utvrdili da su se venčali sa pogrešnom osobom, jedno drugom nisu mogli da pruže ni deo onoga što su mislili da im je potrebno," napisala je Džunor.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

Mediji su pisali o čestim emocionalnim ispadima princeze Dajane. Kako tvrdi Džunor, princeza Dajana je smatrala kako se iz Bakingemske palate vodi kampanja protiv nje.

Foto: AP
Foto: AP

Ona je videla zaveru svuda pa je slala anonimne, uznemirujuće i ponekad otrovne poruke velikom broju ljudi.

Tužna princeza Grejs Keli: Mrzela svaku sekundu svog kraljevskog venčanja!

Među njima su bili i njen privatni sekretar Patrik Džefson i Tigi Ledž-Burk, koju je Čarls unajmio kako bi se brinula o njihovim sinovima nakon razvoda, piše Džunor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs