Angažovane najbolje arhitekte

Sandra Meljničenko gradi hotel na ostrvu: Investicija od 3.000.000 evra

Sandra pravi kompleks od 10 drvenih kućica na ostrvu u Tihom okeanu, koje je dobila od muža Andreja, a ličiće na bungalove na Maldivima
Šuška se
23:32h Autor:
Sandra Meljničenko gradi hotel na ostrvu: Investicija od 3.000.000 evra

Sandra Meljničenko će na ostrvu u Tihom okeanu, koje je dobila od supruga Andreja Meljničenka, sagraditi hotel. U pitanju je kompleks od deset bungalova, nešto poput onih koje postoje na Maldivima i na Bora Bori, prenosi Kurir.

Bivša „modelsica“ će s gradnjom početi sledeće godine, a do tada će se pripremati teren. Projekat će koštati oko tri miliona evra, a kompleks će moći da ugosti najviše 50 ljudi. U ovaj hotel će odsedati samo oni s dubokim džepom.

"Sandra je ovaj kompleks osmislila kao pravi raj na zemlji, a akcenat će biti stavljen na prirodni spa centar. Iz bungalova će se direktno ulaziti u vodu. Na projektu su angažovane najbolje arhitekte, ali Sandra kontroliše svaku stavku. Oni njene ideje sprovode u delo. Hotel Meljničenkovih biće dostupan samo svetskoj eliti pošto će boravak u njemu biti papreno skup. S obzirom na to da se Sandra i njen suprug druže s velikim svetskim zvezdama, oni će često biti njihovi gosti", tvrdi izvor za Kurir.

Inače, bračni par Meljničenko poseduje kuće u Njujorku, Sent Moricu, Antibu, Londonu i Moskvi, dok u vili na ostrvu Puket na Tajlandu vole da uživaju zimi. Pored ostrva u Tihom okeanu, nekadašnja „modelsica“ vlasnica je i jednog na Maldivima, koje je od muža dobila za 32. rođendan.

Sandra Meljničenko i Nina Badrić bez šminke: Prijateljice uživaju na zimovanju! (FOTO)

Andrej Meljničenko veoma je darežljiv prema svojoj ženi, pa joj je za 30. rođendan poklonio čuvenu jahtu „A“. Ona je dugačka 118 metara, ima sedam spratova, helidrom, tri bazena, teretanu i luksuzni dnevni boravak.

Sandru je muž iznenadio i dijademom s brilijantima, napravljenoj po narudžbini Grejs Keli, a za četvrtu godišnjicu braka dobila je nakit vredan 10 miliona evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs