Veliki korak

Rada Manojlović se uselila kod Momira: Živi već mesec dana kod dečka!

Rada je rešila da sebi kupi stan u Beogradu, ali pošto ima gde da bude, ne žuri joj se da pazari novi dom
Šuška se
01:06h Autor:
Rada Manojlović se uselila kod Momira: Živi već mesec dana kod dečka!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Radmila Manojlović nije više podstanar u Beogradu, i to zahvaljujući svom dečku Momiru Gajiću. Pevačica već više od mesec dana živi u stanu čiji je vlasnik njen izabranik, koji veći deo godine zbog poslova provodi u Americi. Partner mlade folk zvezde se nakon premijere filma "Bićemo prvaci sveta", u kome ima malu ulogu, vratio u Ameriku, a Radi je ostavio nekretninu na čuvanje.

Rada Manojlović nije dovoljno dobra za Momira: Svekrva i zaova protiv njihove veze!

"Posle nešto više od dve nedelje života pod istim krovom, Rada i Momir su shvatili da nema potreba da se ona vraća u stan koji godinama iznajmljuje", kaže izvor blizak paru.

Inače, Rada je rešila i da sebi kupi stan u Beogradu i već je počela da razgleda nekretnine. Pošto ima gde da bude, ne žuri joj se i pazariće stan onda kada bude našla najidealnije rešenje.

"Pre nešto više od mesec dana Momir i Rada su razgledali stanove sa jednim agentom za nekretnine. Nisi našli ništa adekvatno, tako da su odlučili da Rada pređe da živi kod njega", završava ovaj izvor.

Rada Manojlović brani svoje: Nijedna neće prići Momiru!

Inače, Rada je rešila da u javnosti više ne priča o Momiru.

"Smeta mi što ljudi misle da želim medijsku pažnju. Ne znam kako da prekinem razne napise, osim da prestanem da pričam o njemu. Do sada su me navukli milion puta, pa onda izađe naslov 'Momiru smeta ovo ili ono' ", rekla je Manojlovićeva.

Rada je privukla pažnju medija pre osam godina kada se pojavila u "Zvezdama Granda". U vezu s Momirom uplovila je pre dve i po godine, nakon raskida s kolegom Milanom Stankovićem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs