Ispunila san

Skućila se u Beogradu: Rada Manojlović kupila novi stan! (FOTO)

Lepa pevačica započinje novo poglavlje u životu selidbom. Ona je oduševljena svojim novim stanom
Šuška se
00:58h Autor:
Skućila se u Beogradu: Rada Manojlović kupila novi stan! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Rada Manojlović dugo je pričala o tome kako priželjkuje da se skući u Beogradu i oslobodi podstanarskog života, kojim živi već devet godina.

Uskoro će joj se želja ispuniti! Lepa pevačica „Granda“ preseliće se na Voždovac, pošto je prošle nedelje konačno uspela da kupi stan, piše Kurir.

Rada Manojlović ipak neće ceo iznos dati odjednom. S vlasnicima stana postigla je dogovor da im novac isplati u dve rate.

"Prošle nedelje Rada je sa sestrom Marijom pogledala jedan stan u našoj zgradi. Ima oko 60 kvadrata, nalazi se na četvrtom spratu, u blizini je dva fakulteta i na desetak minuta od centra grada. Zgrada je nova, izgrađena pre sedam godina, ali stanovi još nisu rasprodati", rekao je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.

On kaže da je Radi zgradu u tom naselju preporučio prijatelj, koji je takođe tu kupio nekretninu.

"Kad nam je rekla svoje želje, odmah smo znali da imamo stan za nju. I bili smo u pravu! Dopao joj se na prvi pogled. Nije bilo cenkanja, ali rekla nam je da ne može odjednom da isplati sumu od 70.000 evra, koliko košta stan, nego u dve rate. Prvu će dati za mesec dana, a drugu sledeće godine", izjavio je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.

Podsetimo se, Rada je pre samo mesec dana izjavila da bi volela da okonča svoj podstanarski život i kupi stan koji će joj odgovarati.

"Nadam se da ću ove godine kupiti stan, ako ne spiskam pare na nešto levo. Volela bih da i dalje živim na Vračaru, gde sam sad. Sve što mi treba tamo je nadohvat ruke", rekla je pevačica.

Ljubomoran Haris: Radina prošlost im kvari sreću! (FOTO)

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs