Probleme rešava brzo i razgovorom

Mirka Vasiljević o svom braku: Ne dozvoljavam da nam se bilo ko meša!

On menja ono što meni smeta i obrnuto, normalno je da se mimoilazimo u mišljenjima jer su muškarci i žene potpuno različiti, kaže mlada glumica
Šuška se
16:30h
Mirka Vasiljević o svom braku: Ne dozvoljavam da nam se bilo ko meša!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Glumica Mirka Vasiljević, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece, kaže da nikom ne dozvoljava da se meša u njen brak i da sve probleme koji nastanu između njih dvoje rešavaju sami. Ni fotografije koje su izašle u javnost, a na kojima je nepoznata devojka bukvalno uzjahala Vujadina, nisu poremetile njihovu porodičnu idilu.

Neobična pošiljka: Vujadin rešio da obraduje Mirku!

"Niko sem nas dvoje ne može da zna zašto smo nešto dozvolili jedno drugom ili uradili, zato ne dozvoljavam da nam se u brak bilo ko meša i savetuje nas. Probleme rešavamo brzo i razgovorom. On menja ono što meni smeta i obrnuto, normalno je da se mimoilazimo u mišljenjima jer su muškarci i žene potpuno različiti. Kao mlada sam postala popularna i samim tim istovremeno imala gomilu obaveza, od škole do snimanja, što je učinilo da brzo sazrim. Na sreću, ta zrelost i hrabrost da donesem odluku me i danas vode kroz život", kaže Mirka, koja trenutno živi kod roditelja jer je Vujadin u Engleskoj, ali za će za nekoliko meseci uživati u svom domu, koji se nalazi u komšiluku tenisera Novaka Đokovića.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zamenili uloge: On trenira, ona se provodi!

"Ništa mi u životu ne predstavlja to što mi je Novak komšija, jer smatram da je stvar situacije gde neko kupi stan. Najveće zvezde poput njega su najopušteniji ljudi, što je meni potpuno jasno, jer sam, kao veoma mlada, imala priliku da radim sa Nikolom Kojom i Sekom Sablić", kaže glumica koja se mesec dana nakon porođaja vratila poslu u predstavi "Pazi s kime spavaš".

"Kada su me pozvali da igram u pozorištu, pitala sam doktora da li mogu, i on mi je nakon pregleda rekao da je sve u redu i da se moj organizam oporavlja kako bi trebalo posle porođaja. Beba ne oseti da me nema, jer je pre odlaska nahranim i uspavam", kaže Mirka.

Mirka Vasiljević: Do venčanja ne dolazi jer nikako da stignem od trudnoće i porođaja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs