Mladi srećni ljudi

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pokrenuli lavinu komentara: Nova radost u porodici? (FOTO)

Oni spadaju u najzaljubljenije parove na našoj javnoj sceni, ali do sad se nisu zavetovali na večnu ljubav ni u okviru ceremonije građanskog venčanja niti u crkvi
Šuška se
00:50h
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pokrenuli lavinu komentara: Nova radost u porodici? (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Mlada glumica i fudbaler Vujadin Savić već su tri puta ulešali svoj život - kad je Mirka Vasiljević na svet donela njihovu ćerkicu Andrijanu i sinove Mihajla i Andriju, piše Story.rs.

Vujadin Savić otkrio ko su mu uzori: Od njih je naučio kako se čuva ljubav! (FOTO)

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on May 16, 2016 at 6:43am PDT

Srećni par uživa u svim čarima porodičnog života i odoleva mnogim izazovima, uključujući i činjenicu da najčešće ne žive u istoj zemlji zbog Vujadinovih angažmana u inostranstvu.

Oni spadaju u najzaljubljenije parove na našoj javnoj sceni, ali do sad se nisu zavetovali na večnu ljubav ni u okviru ceremonije građanskog venčanja niti u crkvi. To bi se, međutim, uskoro moglo promeniti, makar sudeći po fotografiji koju je mladi fudbaler i sin Duleta Savića objavio na Instagramu.

Prekinula glasine: Mirka Vasiljević otkrila da li joj je Vujadin kupio stan!

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Jan 16, 2017 at 4:39am PST

Vujadin je, naime, otkrio da su se on, njegova izabranica i njegov slavni otac nedavno sastali s jeromonahom Ignjatijem Šestakovim, sabratom Sretenjskog manastira u Moskvi, a to je pokrenulo spekulacije da će on i Mirka uskoro stati na ludi kamen.

"Biće tog venčanja, ja se nadam uskoro. Prvo tri godine sam bila trudna, onda se svašta izdešavalo s poslom. Ja kao i svaka žena brinem od salvete do tanjira, a tome treba vremena da se posveti. Biće", rekla je jednom prilikom Mirka u emisiji Exkluziv.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs