Slavlje na srpskom dvoru

Srbija dobila svoju Kejt Midlton: Upoznajte Ljubicu, buduću suprugu princa Mihaila Karađorđevića!

Princ Mihailo Karađorđević, sin pokojnog nj.k.v. princa Tomislava i nj.k.v. princeze Linde, sa svojom izabranicom Ljubicom Ljubisavljević upriličiće prijem, kojem će pored članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, prisustvovati brojni ugledni gosti iz javnog života Srbije i inostranstva i ugledni predstavnici medija
Vip priča 13.10.2016. - 19:03h
Foto: Promo

Kraljevska porodica ima zadovoljstvo da najavi da će se nj.k.v. princ Mihailo Karađorđević i gospođica Ljubica Ljubisavljević venčati 23. oktobra ove godine.

 

Princ Mihailo Karađorđević, sin pokojnog nj.k.v. princa Tomislava i nj.k.v. princeze Linde, sa svojom izabranicom Ljubicom Ljubisavljević upriličiće prijem, kojem će pored članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, prisustvovati brojni ugledni gosti iz javnog života Srbije i inostranstva i ugledni predstavnici medija.

 

Sin kraljevića Tomislava, Mihailo Karađorđević je ranije otkrio da gaji veliku strast ka prirodi i konjima, kao i da uvek veruje u timski duh i džentlmenski kodeks. Devojka koja je osvojila prinčevo srce rođena je i odrasla u Beogradu.

 

"Ljubica je završila master studije na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, a sada se bavi marketingom i piše nekoliko kolumni na temu zdravlja, prevencije i nege kože", kaže Mihailo Karađorđević. Princ planira da nakon venčanja, kao i do sada, zajedno sa svojom izabranicom živi u Srbiji.

 

Kako je Srbija dobila najvoljeniju kraljicu: Do tada neviđena svadba na evropskim dvorovima! (VIDEO)

 

Foto: Promo
Foto: Promo

"Voleli bismo da živimo u okolini Beograda, kako bismo mogli da gajimo konje i uvek budemo okruženi prirodom. Naša želja da je da se bavimo raznim društvenokorisnim projektima u našoj zemlji. Moj otac princ Tomislav je obožavao Srbiju i poslednje godine svog života proveo je na Oplencu. Najbolje se osećam okružen svojim narodom, ovde u Srbiji uz Ljubičinu podršku u svemu što radimo. Za nas, prirodni predeo je poseban deo svake nacije, a Srbija poseduje neke od najlepših predela koje smo imali prilike da vidimo. Naša tradicija, nacionalni i kulturni identitet su toliko bogati i jedinstveni", kaže Mihailo Karađorđević. Nakon sudbonosnog "da", slavlje kojem će prisustvovati brojne zvanice iz zemlje i inostranstva nastaviće se na Belom dvoru.

 

Princ Mihailo rođen je u Londonu, 15. decembra 1985. Odrastao je u seoskom okruženju, gde je imao mnogo vremena da istražuje i zavoli prirodu. Već sa 16 godina je pokrenuo posao baziran na grafičkom dizajnu i programiranju s prijateljem.

 

Najlepša jugoslovenska kraljica: Dva presudna događaja obeležila život Marije Karađorđević! (FOTO)

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs