Sporazumni razvod

Na ravne časti: Marko Jarić i Adrijana Lima podelili 240 miliona dolara!

Oboje odlično zarađuju, a zbog ćerki nisu želeli suđenje
Šuška se
16:50h Autor:
Na ravne časti: Marko Jarić i Adrijana Lima podelili 240 miliona dolara!
Foto: Reuters

Manekenka Adrijana Lima i košarkaš Marko Jarić, iako su se još pre godinu dana rastali, tek u januaru su podneli zahtev za razvod braka, otkriva Kurir. Brakorazvodna parnica biće gotova u julu, a par je odlučio da zbog ćerki Valentine (5) i Sijene (3) sporazumno stavi tačku na svoj brak.

Zbog toga neće biti suđenja za podelu imovine, već će se prema zakonima države Vajoming, gde se vodi parnica jer su se tamo venčali 2009, njihovo bogatstvo deliti napola. A to nije malo. Jarić je tokom igranja u NBA ligi zaradio 40 miliona dolara, ali je svoj bankovni račun uvećao četiri puta kroz privatne poslove.

Adrijana Lima sa koleginicama atrakcija u Londonu - Viktorijini anđeli u drugom izdanju! (FOTO)

Poslednjih godina posvetio se građevinarstvu, koje mu donosi dobar prihod, a ima poslove i u ugostiteljstvu kako u SAD, tako i u Srbiji. Posluje i u modnom biznisu, kao i u internet prodaji video i foto materijala o poznatim spotistima. S druge strane, i Lima odlično zarađuje, ali manje od bivšeg muža.

Tokom 2008. i 2009, zaradila je 20 miliona dolara, a posle toga u proseku 7,5 miliona godišnje. Oni će deliti i vilu u Majamiju vrednu 10 miliona, stan u Njujorku od šest miliona, kuću na Beverli Hilsu, koja je procenjena na dva miliona, a tu je i jahta koju su platili 1,5 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs