Zvezda ponovo u ulozi sudije X Factor-a

Nikol Šerzinger: Usamljena sam, daleko od porodice i prijatelja

Pop pevačica se vratila ulozi sudije u X Factor-u, ali se i pored gomile obaveza oseća usamljeno
Šuška se
00:32h
Nikol Šerzinger: Usamljena sam, daleko od porodice i prijatelja
Foto: Reuters

I pored milona kako fanova, tako i na bankarskim računima koje je zaradila tokom uspešne pop karijere, radoholičarka Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger) izjavila je da se često oseća usamljeno i da joj je u pojedinim trenucima jedino društvo njen PR.

Zvezda koja se vratila ulozi sudije X Factor-a, u susret novoj sezoni koja će se emitovati na jesen, nedavno je raskinula 5-godišnju vezu sa Luisom Hamiltonom (Lewis Hamilton), vozačem Formule 1. Šarmantni sportista je nakon raskida rekao da mu je teško jer je izgubio nekog posebno bitnog u životu.

Pevačica se požalila kako nema sa kim da provodi slobodno vreme, jer su joj cela porodica i prijatelji u Americi. Tridesetpetogodišnja Nikol je dodala da često boravi u hotelu dok traju X Factor audicije, nema bogat društveni život i tek ponekad ode u restoran i to u pratnji svog PR-a ili asistenta.

"Usamljena sam jer radim sve vreme. A, kada ne radim za X Factor, provodim vreme u studiju. Obožavam dobru hranu, tako da volim da istražujem nove restorane ovde", rekla je pevačica.

Lepa Nikol se priključila ekipi X Factor-a prošle godine, međutim nije bila sigurna da li će se vratiti jer joj posvećenost ovoj ulozi utiče na muzičku karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs