Ima se, može se

Ana Nikolić kupila vilu na Tajlandu: Tropski raj po njenom ukusu!

Ana svake godine na nekoliko dana ode na Tajland i tamo se uvek lepo odmori i napuni pozitivnom energijom, zato je nakon kupovine stana u Beogradu rešila da skupi pare i pazari vilu u ovoj tropskoj zemlji - kaže izvor
Šuška se
20:56h
Ana Nikolić kupila vilu na Tajlandu: Tropski raj po njenom ukusu!
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Ana Nikolić, koja na početku svake godine odvoji nekoliko dana da ode u toplije krajeve, ovog puta je odlučila da nađe svoj mir u Tajlandu. I dok mnoge njene kolege traže u kojim će hotelima odsesti, Nikolićeva je nedavno u ovoj tropskoj zemlji kupila vilu.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona je pre dva dana otputovala na odmor i veoma je srećna, jer će uživati u svojoj nekretnini.

OVDE pogledajte luksuznu vilu Dijane Janković na Tajlandu!

"Ana svake godine na nekoliko dana ode na Tajland i tamo se uvek lepo odmori i napuni pozitivnom energijom, zato je nakon kupovine stana u Beogradu rešila da skupi pare i pazari vilu u ovoj tropskoj zemlji. Još u decembru je kupila veliku kuću koja ima pogled na more. Ana je unajmila i arhitektu, koji je stilizovao i uradio enterijer po njenom ukusu i ona je prezadovoljna kako sada sve izgleda.

Nije želela jarke, napadne boje, pa u vili preovladavaju nijanse bele i bež. Primećuje se da je za uređenje zaslužna ženska ruka, jer sve sobe, kao i sama kuća, izgledaju veoma romantično. Ani je vrlo bitno kakav je enterijer, jer voli da se oseća opušteno i smireno" - priča izvor i dodaje da će Nikolićeva sada češće boraviti u Tajlandu.

Da me usvoji Kim Kardašijan? Pre ću živeti u bedi na Tajlandu! Kako je devojčica odbila starletu, pogledajte OVDE.

"Ana će, kada god bude imala slobdno vreme i kada ne radi, da ode na nekoliko dana u Tajland. Raduje je to što će sada moći i svoje prijatelje da ugosti i da svi zajedno uživaju u lepom vremenu. S obzirom na to da je čekaju obaveze u Beogradu, Ana neće moći duže od 20 dana da ostane, ali će za nekoliko meseci opet pobeći nazad" - rekao nam je izvor blizak Nikolićevoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs