Plemenit gest

Ana Nikolić okupila estradu: Skupili novac za lečenje Isidore Bjelice! (FOTO)

Isidora se tim povodom javno zahvalila svima koji su joj pomogli da plati mesečne troškove lečenja
Celebrities 14.11.2015. - 22:45h
Foto: Facebook / Isidora Bjelica

Pevačica Ana Nikolić okupila je nekolicinu kolega sa estrade kako bi skupili novac za lečenje Isidore Bjelice, što je književnicu veoma dirnulo.

 

Isidora se tim povodom javno zahvalila svima koji su joj pomogli da plati mesečne troškove lečenja.

 

"Dragi prijatelji, jako sam tronuta akcijom Ane Nikolić koja je skupila prijatelje sa javne scene zahvaljujući kojima ću moći ovaj mesec da platim lekove, suplemente, terapije i aviokarte. Znate da sam iz moralnih razloga odbila velikodušnu ponudu divnog humaniste Ace Šapića da se otvori SMS broj za moju pomoć jer nisam želela da skretanjem pažnje na taj način slučajno oduzmem jedan dinar bolesnoj dečici kojoj je preko potrebna pomoć. Tako da ova podrška prijatelja strašno mnogo znači, i duhovno, i materijalno u, za mene, jako teškoj situaciji kada se po četvrti put borim za život i ne mogu da radim.

 

Dirljiva poruka Isidore Bjelice svima nama: Evo šta ne treba da radimo (FOTO)

 

Hvala beskrajno u moje i ime moje dečice - hvala prijatelji:

 

Lexington bend i Saša Obradović, Rada Manojlović, Milica Todorović, Dženan Lončarević, Stefan Cvijić Cvija, Saša Matić, Mia Borisavljević, Mc Stojan, Olja Karleuša, Goran OK Bend, Damir Handanović i Branka Blek Rouz koja se sama javila", napisala je spisateljica na Fejsbuku.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...