Iz drugog pokušaja

Slavica Ćukteraš se udaje: Vlada Adamov i pevačica spremaju svadbu za 200 ljudi?

Svadba će biti upriličena u jednom poznatom novosadskom restoranu. Slavica uveliko gleda venčanice i razmišlja o dekoraciji jer želi da tog dana sve prođe u najboljem redu
Šuška se
19:30h
Slavica Ćukteraš se udaje: Vlada Adamov i pevačica spremaju svadbu za 200 ljudi?
Foto: Tviter / Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov venčaće se krajem maja u Novom Sadu. Ovaj par uveliko priprema svadbu za 200 ljudi pred kojima će se zareći na večnu ljubav.

"Slavica već duže vreme boravi kod Vlade u Italiji, tako da svakodnevno razgovaraju o svadbi. Odlučili su se za maj zato što se njemu tada završava prvenstvo, pa će biti slobodni, a i većina njegovih prijatelja je u tom periodu slobodna. Oboje su izabrali kumove. Vladi će kum biti dugogodišnji prijatelj Mladen, dok će Slavičina kuma biti njena prijateljica", govori dobro obavešteni izvor.

Svadba će biti upriličena u jednom poznatom novosadskom restoranu. Slavica uveliko gleda venčanice i razmišlja o dekoraciji jer želi da tog dana sve prođe u najboljem redu.

Podsećanja radi, Slavica i Vlada počeli su da se zabavljaju sredinom 2013. godine, a verili su se nakon samo devet dana veze. Godinu dana kasnije, raskinuli su uz Slavičin izgovor da je daljina učinila svoje. Nekoliko meseci kasnije, shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugog i pomirili su se. Zbog ljubavi prema Vladi, Slavica je zapostavila karijeru i preselila se u Italiju, gde trenutno živi sa njim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs