Oseća se nesigurno

Džordž Kluni i Sandra Bulok ne prestaju da flertuju: Amal Alamudin ljubomorna na glumicu?

Klunijevi i Sandrini prijatelji čude se kako među njima nikada ništa nije bilo, jer je sasvim očigledno da se jedno drugom oduvek dopadaju
Šuška se
19:42h Autor:
Džordž Kluni i Sandra Bulok ne prestaju da flertuju: Amal Alamudin ljubomorna na glumicu?
Foto: Reuters

Holivudski zavodnik i glumac Džordž Kluni i lepa glumica Sandra Bulok su dugi niz godina kolege, ali i dobri prijatelji, dok se mnogi čude kako to da nikada nisu imali emotivnu vezu.

Džordž Kluni se razvodi nakon samo tri meseca braka?! Više saznajte OVDE.

"Sandri se zaista dopada Džordž, svi njeni prijatelji to znaju, ali se iz nekog razloga nikada ništa nije dogodilo. Čim popije nekoliko pića, Džordž postaje jedina tema, ali ona poštuje njegov brak" - rekla je Sandrina prijateljica za portal Naughty Gossip, ali dodaje da ih to ne sprečava da i dalje flertuju i koketiraju kao i uvek.

Amal Alamudin zgrožena navikom Džordža Klunija u krevetu - To je odvratno! O čemu je reč, saznajte OVDE.

Zbog toga se sve glasnije spekuliše da se novopečena gospođa Kluni, britanska advokatica Amal Alamudin, pored Sandre oseća nesigurno, ali i zato što se tračevi o Klunijevim aferama i avanturama ne stišavaju ni nakon što se oženio - prenosi Celeb dirty laundry.

Foto: AP / Džordž Kluni i Sandra Bulok
Foto: AP / Džordž Kluni i Sandra Bulok

Inače, Sandra Bulok je jedna od najcenjenijih glumica u Holivudu, koju svi vole zbog odlučnog karaktera, stava i vedrog duha, ali i morala i principa kojih se drži. Malo je verovatno da će Džordž prevariti Amal sa glumicom, jer njoj načela ne dozvoljavaju da se meša u tuđi brak, budući da se njen završio upravo zbog suprugovog neverstva i zna kako se tada osećala.

OVDE saznajte kako se devojka osvetila dečku nakon što je pred Božić saznala da je vara - Poklon koji je šokirao javnost!

Šta mislite, da li Amal treba da bude zabrinuta?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs