Ne manjka joj samopouzdanja

Mis Srbije: Očekujem pobedu, sigurna sam u sebe!

Ne želim da zvučim pretenciozno, već hoću da kažem da sam dala sve od sebe da se na najbolji način spremim u proteklih godinu dana, otkad sam pobedila na domaćem izboru, kaže Milica Vukliš
Šuška se
14:56h Autor:
Mis Srbije: Očekujem pobedu, sigurna sam u sebe!
Foto: Facebook / Milica Vukliš

Zvanično najlepša Srpkinja Milica Vukliš (20) već je u Londonu na pripremama za Izbor za mis sveta.

"Očekujem pobedu, ali ne želim da zvučim pretenciozno, već hoću da kažem da sam dala sve od sebe da se na najbolji način spremim u proteklih godinu dana, otkad sam pobedila na domaćem izboru. Sigurna sam u sebe. Samouverena sam i talentovana za više stvari, što se i traži na svetskom izboru", kaže Milica, koja se trenutno na kladionicama nalazi među deset favoritkinja.

Ona se dobrim sportskim rezultatima izborila za ulazak u uži izbor na takmičenju za mis sporta, koji uz još nekoliko izbora prethodi finalnom. Milica govori engleski jezik, a talentovana je za ples i glumu, što je prepoznao i Radoš Bajić i dao joj ulogu mlade partizanke u seriji koju će snimati na proleće. Ipak, Miličin najjači adut je ikonopis, kojim će se predstaviti na izboru za talenat.

"Napravila sam prezentaciju rada svoje ikone koju ću pokazati na sceni. Na humanitarnoj večeri ponudiću je na aukciju. Organizatori takmičenja su prijatno iznenađeni ovim talentom, a verujem da će i žiri to prepoznati kao poseban dar", kaže misica, koja se bavi i humanitarnim radom. Srpkinja kaže da se već sprijateljila s lepoticama iz celog sveta i da će sa svima sigurno ostati u kontaktu.

Inače, Milica je poklonila ikonu Belog anđela porodici ubijene mis Hondurasa.

"Najemotivniji trenutak bila je komemoracija za tragično nastradalu mis i njenu sestru. Porodici nastradalih poklonila sam ikonu Belog anđela", kaže misica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs