Odnela krunu

Najlepša žena sveta je Filipinka Megan Jang

Prema odluci žirija pobednica Miss World za 2013. godinu je Filipinka Megan Jang, za koju je glasalo i najviše ljudi putem interneta, dok se naša predstavnica Aleksandra Doknić nije plasirala u prvih 10
Moda
16:08h Autor:
Najlepša žena sveta je Filipinka Megan Jang
Foto: Reuters

Filipinka Megan Jang je zvanično najlepša žena na svetu za 2013. godinu, prema odluci žirija. Za drugu pratilju proglašena je devojka iz Gane, Naa Okaili Šuter. Prva pratilja je Francuskinja Marin Lorfelin.

Iako je prema onlajn glasanju imala velike šanse da uđe u najlepših 10, Požarevljanka Aleksandra Doknić završila je takmičenje za mis sveta već u prvoj fazi.

Titula mis interneta obezbedila je Megan Jang direktan plasman u top šest, a predstavnica Filipina je na kraju i odnela krunu. Ona je rođena u Americi, a na Filipine se preselila sa 10 godina. Studira digitalnu režiju, a još od 15. godine pojavljuje se u filmovima, serijama i reklamama. Sanja da postane reditelj i veliki je fan filmova o Hariju Poteru.

U polufinale takmičenja prošle su još i predstavnice Gane, Jamajke, Španije, Indonezije, Engleske, Nepala, Francuske, Australije i Brazila. Top pet su činile: Francuska, Filipini, Gana, Brazil i Španija. Kao šesta im se pridružila lepotica iz Gibraltara, koja je osvojila najviše glasova u kategoriji People's Choice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs