Takmičenje će se održati 28. septembra na Baliju

Aleksandra Doknić predstavlja Srbiju na izboru za mis sveta

Atraktivna Požarevljanka je, kako sama kaže, u potpunosti spremna za finalno veče izbora za najlepšu devojku sveta
Moda 27.09.2013. - 19:23h Autor: Blic
Foto: Nebojša Mandić

Naša 19-godišnja predstavnica za Miss Worl, Aleksandra Doknić, vidno je uzbuđena zbog predstojećeg takmičenja koje se održava sutra na Baliju. Aleksandra se za finalno veče pripremala na Baliju, i to od 3. oktobra i uspešno je savladala učestvovanje u svim predtakmičenjima.

Domaći kanali neće prenositi takmičenje, ali se može pratiti putem interneta od 13.30 po srpskom vremenu.

 

Lepotica iz Požarevca predstavila se spotom o svojoj zemlji i svom gradu, kao i spotom o humanitarnim aktivnostima u kojima je učestvovala i koje je organizovala u našoj zemlji.

 

Takmičila se za top modela, u sportskim disciplinama, a u ritmu zumbe predstavila je svoj talenat. U razgovoru sa sudijama posebnu pažnju je privukla kada je pričala o svom konju Cezaru i o ljubavi prema konjima koja je odlika grada u kom je rođena.

 

Aleksandra nam je rekla da sad nema tremu i priznala da ju je imala na pocetku, ali ju je savladala kroz česte javne nastupe, komunikaciju i kontinuirane probe.

 

"Posebno sam ponosna na visok plasman na internetu. Dugo sam bila vodeća, a sada sam druga. Ono što je posebno zanimljivo je da svih 125 devojaka koje su iza mene nemaju ukupan broj glasova koliko imam ja sama", rekla je Aleksandra.

 

Ako po broju onlajn glasova uspe da pretekne prvoplasiranu Megan Jang sa Filipina, mis Srbije će osvojiti direktan plasman u najlepših šest na svetu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...