Kakav je to otac

Hale Beri tuži bivšeg: Posvetljuje kosu ćerki (6) da bi ličila belkinju!

48-godišnja oskarovka tvrdi da je Gabrijel Obri ispravio prirodno kovrdžavu kosu njihove 6-godišnje ćerkice Nale i da joj je izvukao svetle pramenove da bi što manje izgledala kao crnkinja
Šuška se
06:58h Autor:
Hale Beri tuži bivšeg: Posvetljuje kosu ćerki (6) da bi ličila belkinju!
Foto: Reuters

Hale Beri je tužila svog bivšeg partnera Gabrijela Obrija, jer pokušava da promeni izgled njihove ćerke i da je učini "beljom".

48-godišnja oskarovka tvrdi da je Gabrijel ispravio prirodno kovrdžavu kosu njihove 6-godišnje ćerkice Nale i da joj je izvukao svetle pramenove da bi što manje izgledala kao crnkinja.

Hale je i nakon dvoje dece fit, a koja je njena svakodnevna rutina saznajte OVDE.

Par je bio u vezi od 2005. do 2010. i imaju zajedničko starateljstvo nad Nalom. Dokazi koje su zastupnici glumice izneli na sudu uključuju niz fotografija kako se tokom godina menjala Nalina kosa. Kako strani mediji prenose, Gabrijel je odbacio sve optužbe pa je Hale poslala nekoliko vlasi kose svoje ćerke na laboratorijsku analizu da bi potvrdila svoje tvrdnje.

"Želim da Gabrijel i ja zajedno donosimo odluke koje se tiču naše ćerke, njenog odrastanja i generalne dobrobiti", izjavila je Hale i dodala:

"I dalje se nadam da Gabrijel i ja možemo da nađemo zajednički jezik kako bismo bili najbolji mogući roditelji".

Slavna glumica je nekada bila beskućnica. OVDE saznajte više o tome.

Beri takođe tvrdi da bi Nala mogla da trpi psihičke posledice zbog ovakvih promena, jer bi mogla da se pita zašto njen sadašnji izgled nije dovoljno dobar.

Može se reći da je Hale pobedila na sudu, jer je odlučeno da nijedan od roditelja neće moći da menja kosu svojoj ćerki.

OVDE pročitajte zašto se Hale nije kupala dva meseca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs