Oprostila mu neverstvo

Topalko se pomirio sa ženom: Porodica ponovo na okupu!

Pošto ga je supruga izbacila iz stana nakon priča o njegovom neverstvu, nekoliko meseci živeli su razdvojeno, ali sada je sve u najboljem redu
Šuška se
21:34h Autor:
Topalko se pomirio sa ženom: Porodica ponovo na okupu!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač Milan Topalović Topalko vratio se supruzi Vesni posle nekoliko meseci razdvojenosti.

Otkako su se rastali pošto su do Topalkove žene došle priče da joj je neveran, pevač je živeo u jednom hotelu na Vidikovcu. Kako su nedavno rešili sve nesuglasice, zvezda „Granda“ ponovo se doselio u njihov zajednički stan, u kojem živi i njihova sedamnaestogodišnja ćerka Helena. Među supružnicima je sada sve u najboljem redu, što nam je folker i potvrdio:

"Vesna i ja imamo fantastičan odnos. Živimo zajedno i lepo nam je u braku" - naglasio je Topalko i dodao da se sa ćerkom takođe lepo slaže, ali da ne bi voleo da postane pevačica.

OVDE pročitajte izjavu Milana Topalovića Topalka kojoj su se svi smejali!

"Ona bi možda i bila pevačica da nije gledala mene kako se patim. Želim da bude nešto više, možda advokat u Specijalnom sudu, da se svi zapitaju da li je lepša ili pametnija" - naglasio je Topalko.

Topalko je pre dve godine rešio da napusti estradu, ali to nije učinio. I dalje stoji iza svojih reči da bi se povukao iz muzike, ako bi našao posao s dobrom platom.

"Isto mi je i danas. Važi samo jedno pravilo - ako imaš više novca, bićeš velika zvezda, a ako nemaš, onda nećeš biti ništa. Zbog toga želim da odem i, čim budem pronašao neki posao da mogu da živim od njega, to ću i uraditi. Mogu da vozim bager i čistim sneg, samo ako je plata dobra" - rekao je Milan i dodao da mu ni nastupi ne donose neki prihod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs