Iznenađenje

Sandra Obradović zatrudnela sa biznismenom iz Beča: U drugom mesecu trudnoće

Bivša misica će za sedam meseci postati majka
Šuška se
16:24h Autor:
Sandra Obradović zatrudnela sa biznismenom iz Beča: U drugom mesecu trudnoće
Foto: Facebook

Manekenka Sandra Obradović (29) zatrudnela je sa biznismenom iz Beča.

"Sandra je rođena u Beču i često ide u prestonicu Austrije jer tamo ima dosta prijatelja i rodbine. U Beču je započela vezu s jednim biznismenom koji je odlepio za srpskom lepoticom čim su se upoznali. Vrlo brzo ostala je u drugom stanju i sada je u drugom mesecu trudnoće. Međutim, ne priča svima o trudnoći jer je još u ranoj fazi", ispričao je za “Blic” dobro upućeni izvor i dodao da bi bivša misica uskoro mogla trajno da se preseli u Beč kod svog izabranika.

Svi Sandrini momciManekenka je 2009. bila verena za odbojkaša Ivicu Jevtića, koji ju je ostavio posle njenog učešća na “Farmi” zbog bliskog odnosa sa Markom Đurovskim. Nakon toga bila je u vezi sa pevačem Slobom Vasićem, pa sa Karićevim sestrićem Aleksandrom Nedeljkovićem, za kog je takođe bila verena. Dovodili su je u vezu i sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, fudbalerom Ognjenom Koromanom i bivšim rektorom „Megatrenda“ Mićom Jovanovićem. Kada smo pozvali buduću mamu i zamolili je da nam otkrije više detalja o trudnoći i svom izabraniku, ona je bila zagonetna.

"Ne volim da pričam o privatnom životu, pa to neću činiti ni sada. Nikada ništa nisam potvrdila, ali ni demantovala. Tako će ostati i ovoga puta ", rekla nam je kroz smeh dodala da Beč obožava i da se tamo oseća kao kod kuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs