Spojili lepo i korisno

Poznati ugostitelji: Lejdi Gaga je vlasnica italijanskog, a Kventin Tarantino korejskog restorana

U restoranu Bon Džovija ne postoje cene. Naime, gosti plaćaju onoliko koliko misle da treba i koliko su zadovoljni, a ukoliko nemaju novca, restoran smišlja neku malu uslugu koju mogu da im učine zauzvrat
Šuška se 23.10.2014. - 18:55h Autor: Stil
Foto: Reuters

Kod nas je odomaćen slučaj da sve više poznatih otvara svoje restorane, a to je već odavno slučaj i među svetski slavnim ličnostima.

 

Džon Bon Džovi

 

Frontmen benda Bon Džovi je vlasnik restorana "Soul Kitchen Restaurant" u Nju Džerziju. Najbolje u vezi sa ovim restoranom je to što ne postoje cene. Naime, gosti plaćaju onoliko koliko misle da treba i koliko su zadovoljni, a ukoliko nemaju novca, restoran smišlja neku malu uslugu koju mogu da im učine zauzvrat.

 

Doni i Mark Volberg

 

Doni i Mark Volberg su vlasnici Volburgera (Wahlburgers). Ovaj restoran nalazi se u Masačusetsu i jedan je od najjeftinijih čiji su vlasnici poznate ličnosti.

 

Kventin Tarantino

 

Kventin Tarantino je jedan od investitora Do Hwa restorana u Njujorku, koji je poznat po ukusnim koreanskim specijalitetima.

 

Lejdi Gaga

 

Pevačica Lejdi Gaga je među vlasnicima restorana "Joanne Trattoria", a u njemu se služe italijanska jela, što ne čudi s obzirom da je Gagin otac italijanskog porekla.

 

Džastin Timberlejk

 

Džastin Timberlejk je jedan od osnivača restorana "Southern Hospitality" u Njujorku, a ovo mesto je poznato po roštilju.

 

Frensis Ford Kopola

 

U okviru Vinarije Frensisa Forda Kopole nalazi se restoran "Rustic", a recepti za internacionalna i tradicionalna italijanska jela koja se tamo služe potiču od samog reditelja.

 

Zek Braf

 

Glumac Zek Braf je otvorio "Mermaid Oyster Bar" u Njujorku pre 5 godina. U opuštenoj atmosferu resotrana gosti mogu da uživaju u velikom izboru specijaliteta sa morskim plodovima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs