Humanost

Amar Gile Jašarspahić usvojio dete: Dečak je kod mene pobegao iz doma, nisam imao srca da ga vratim!

Pevaču se dogodilo nešto nesvakidašnje i nije mogao da se odupre želji da usvoji dečaka, koji nije želeo da se odvoji od njega
Šuška se 23.10.2014. - 13:16h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mladi pevač Amar Gile Jašarspahić usvojio je šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića, koji sada živi u njegovoj porodičnoj kući u Kaknju.

 

Kako Kurir saznaje, mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji. Do pobednika „Zvezda Granda“ došao je kada je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke čiji je vlasnik. Nakon susreta i kraćeg razgovora, Jašarspahić ga je pozvao da prenoći kod njega, posle čega je odlučio da ga zvanično usvoji.

 

Sve detalje sa slavlja povodom rođenja bebe Novaka i Jelen Đoković, pročitajte OVDE.

 

"Nedavno sam posetio napuštenu decu u Zenici i Sarajevu i tad sam upoznao Alena. Pitao me je: „Mogu li ja ići s tobom“. Rekao sam mu da ću videti šta mogu da uradim. Onda sam otišao na nastup u Švajcarsku i kada sam se vratio, svratio sam do diskoteke da vidim da li je sve u redu. Zatekao sam tog malog, koji me je čekao. Kazao mi je da je pobegao iz doma i da ne želi da se odvaja od mene" - priča pevač i priznaje zašto ga je usvojio:

 

"Nisam imao srca da ga vratim, ne znam šta mi se dogodilo. Pozvao sam Centar za socijalni rad i nije bilo nikakvog razloga da odbiju molbu da dečak ostane kod mene jer imam mesečna primanja. Kad nisam kod kuće, on brine o mojoj majci, koja se oporavlja od operacije" - rekao je Gile za Kurir i dodao da Alen ide redovno u školu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...