Hit među poznatima

Amal Alamudin oslabila pomoću spreja: Pred venčanje morala još da smrša!

Supruga Džordža Klunija vidno je izgubila na težini pred venčanje, a u javnost su dospele informacije i kako je uspela u tome
Šuška se
20:34h Autor:
Amal Alamudin oslabila pomoću spreja: Pred venčanje morala još da smrša!
Foto: Reuters

Kako se glamurozno venčanje bližilo, sada već supruga holivudskog zavodnika, Džordža Klunija, advokatica Amal Alamudin vidno je izgubila na težini.

Šta su bračni terapeuti rekli o braku Džordža Klunija i Amal Alamudin, pročitajte OVDE.

Promena je bila veoma očigledna, jer se gubitak kilograma odrazio i na lice, ne samo na figuru. Mnoge žene su se pitala kako je gospođa Kluni uspela da za tako kratko vreme toliko oslabi, a u javnost je procurela informacija da je u pitanju posebna i nova metoda mršavljenja pomoću spreja - prenosi portal oe24.at.

Reč je o proizvodu koji sadrži specifičnu kombinaciju minerala koja pruža osećaj sitosti, pa se apetit gubi i na po nekoliiko sati. Sprej za mršavljenje postao je hit među poznatim damama koje žele da budu što mršavije, pa je i Amal poželela da pomoću njega dovede liniju do željenog izgleda, iako sada mnogima deluje previše mršavo.

OVDE otkrijte 5 tajni lepote Amal Alamudin - za besprekoran i prefinjen izgled!

Stručnjaci ističu da ova ekspres-metoda može imati negativne posledice po zdravlje i da je u pitanju samo trenutno rešenje. Moguće je i vraćanje kilograma, a za prave rezultate mora se promeniti način života i ishrana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs