Prema tvrdnjama prijatelja

Mila Kunis rođena da bude majka: I sama je još uvek dete u duši

Njihova devojčica je najbolje što im se dogodilo i na najbolji način je upotpunila i učvrstila njihovu vezu, izjavio je izvor blizak paru
Šuška se
17:12h Autor:
Mila Kunis rođena da bude majka: I sama je još uvek dete u duši
Foto: Reuters

Mila Kunis 30. septembra je na svet donela devojčicu Vajat Izabel koja je prvo dete njoj i njenom vereniku Aštonu Kučeru (36).

"Mila je veoma zaigrana i sama još uvek dete u duši tako da će biti odlična majka", rekao je izvor blizak paru za People.

Prijatelji para kažu da su Mila (31) i Ašton od početka svoje veze razgovarali o porodici jer je oboma bila želja da postanu roditelji.

"Njihova devojčica je najbolje što im se dogodilo i na najbolji način je upotpunila i učvrstila njihovu vezu", izjavio je izvor.

Kako se Ašton Kučer našalio sa medijima nakon rođenja ćerke saznajte OVDE.

Prijatelji potvrđuju da su oboje spremni na sve izazove roditeljstva i da se nimalo ne plaše promena koje će mala Vajat uneti u njihov život. Mila je već šetala sa ćerkicom po komšiluku, a konstantno imaju i posete jer svi prijatelji i rodbina žele da vide devojčicu. Glumica će i svoju karijeru da stavi po strani jer u potpunosti želi da se posveti novoj ulozi majke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs