Bivši šampion formule 1 priznao da pati nakon raskida

Luis Hamilton: Nikol i ja smo raskinuli, veoma mi je teško

Ubrzo nakon što je procurela vest da su zanosna Nikol Šerzinger i šarmantni sportista raskinuli, Hamilton je otvorio dušu medijima
Šuška se
18:22h
Luis Hamilton: Nikol i ja smo raskinuli, veoma mi je teško

Vozač Formule 1, Luis Hamilton (Lewis Hamilton), potvrdio je da se rastao od svoje dugogodišnje devojke, pevačice Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger).

"Trudim se što više da budem pozitivan, ali prolazim kroz veoma, veoma težak period, zbog gubitka nekog veoma važnog u mom životu", rekao je Hamilton za "Skaj sport".

On je dodao da je odlučio da se posveti karijeri i da krene dalje nakon što mu je slomljeno srce. "Pokušavam da idem uzdignute glave, ali to je veoma teško", rekao je on.

Špekulacije o njihovom raskidu pojavile su pre par dana, a izvori bliski pevačici govorili su da je ona poptuno slomljena zbog raskida - ovde pročitajte više o tome.

Šerzinger i Hamilton upoznali su se u novembru 2007. godine na dodeli Evropskih muzičkih nagrada u Minhenu, a prvi put su se pojavili zajedno kao par na Velikoj nagradi Monaka šest meseci kasnije.

Na kratko su raskinuli i januara 2010. godine, ali su se brzo pomirili. Krajem jula 2011. su ponovo raskinuli, a početkom 2012. godine obnovili su vezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs